Kereső toggle

A Hit cselekszik

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A nagy hidegre való tekintettel a Hit Gyülekezete és szeretetszolgálata – együttműködve a helyi önkormányzatokkal – az egész ország területén segítséget nyújtott a hideg által veszélyeztetett embereknek. Az egyház a vészhelyzetre tartalékolt készleteit felszabadítva tízezer fő részére biztosított meleg ruhaneműt, lábbelit, pokrócokat. A segítők ezen kívül napi ezer adag ételt és teát osztottak szét, továbbá 250 köbméter tűzifával segítettek a rászorulókon. A „teajáratok” és szociális segítők a hét minden napján járják az ismert, hajléktalanok által használt búvóhelyeket, és a szükséges élelmiszer és ruha mellett felajánlják a melegedőbe való beszállítást is. (2012. február 2.)

Nagy tisztelettel köszönöm meg kedves Gyülekezetüknek azt a 3,5 tonna élelmiszert és vegyiárut tartalmazó segélyszállítmányt, amelyet karitatív szervezetükön keresztül juttattak el hozzánk. Szendrőlád Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik, árvízzel sújtott települése. Óriási segítséget jelentett számunkra az Önök burgonyából, konzervekből, tejtermékből, gyümölcsökből és egyéb alapvető élelmiszerekből álló szállítmánya. Áldozatkészségüket megköszönve további szolgálatához sok sikert kíván:
Joó Istvánné polgármester, Szendrőlád

Fogyatékos gyermekeink nevében tisztelettel megköszönöm a várpalotai közösségüktől kapott támogatásukat. A hozzánk mindennap eljuttatott friss kenyér biztosítja tanulóink ingyenes tízóraijának alapját. Külön köszönjük a 160 db ajándékcsomagot, amely segített ünnepivé tenni tanulóink rendezvényét.
Tisztelettel: Pócsik József igazgató, Bartos Sándor Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, Várpalota

Olvasson tovább: