Kereső toggle

Jön a gyíkemberek apostola

David Icke az ELTE-n lépett volna fel, de nem engedték!

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A reptiliánus világelit diktatúrája Budapestre is lecsapott: alig két héttel a rendezvény előtt az ELTE letiltotta David Icke, a gyíkemberek apostolának négyórásra tervezett előadását.

 

Humoros kedvében lehetett az ELTE illetékese, amikor a Természettudományi Kar épületében engedélyezte annak a brit konteógurunak a rendezvényét, aki gyakorlatilag mindent hazugságnak nevez, amit a kar tanít. Már javában zajlott a „Minden, amit tudnod kell” című előadásra a 12 ezer forintos belépők értékesítése (amelyeket David Icke honlapján lehet megrendelni), amikor az egyetem vezetői észbe kaptak és lemondták a terembérletet. Lapzártánkkor nem lehetett még tudni, hol talált új helyszínt Icke, de láthatóan optimisták, mert a jegyeket tovább árulták.

David Icke (családneve ájk-nak ejtendő) nem olcsó vendég, ha csak miatta 12 ezer forint körüli összeget kell (fontban) leszurkolni azoknak, akik látni és hallani akarják őt, miközben világhírű londoni vendégekből egyszerre tizenegyet is lehet látni hamarosan Budapesten, már 7 ezer forintos belépővel is. Igaz, Fàbregas, Morata, Zappacosta és a Chelsea többi sztárja nem fogja leleplezni a Nagy (sőt a Legnagyobb) Összeesküvést.

A legnagyobb titok

A konteók (a szó a konspirációs teória becézett alakja) mindig abból indulnak ki, hogy ez vagy az NEM ÚGY VAN, mint ahogyan azt mi, be nem avatottak tudjuk. Számtalan formáját ismerjük, de mindig kiderül, hogy van új konteó a nap alatt. Erdoğan török elnök látogatása alatt írt bejegyzést egy posztom alá egy kedves ismeretlen, aki felvilágosított arról, hogy tévedek: nem a törökök szállták meg Magyarországot, hanem „Velence és a vallonok”. Amikor visszakérdeztem, hogy most egy általam nem ismert stratégiai videójáték forgatókönyvében olvasta-e ezt az alternatív történelmet, az illető szigorúan helyretett. „Illene tudnia azt, hogy a Fuggerek és más nemzetközi banxterek (így! – a szerző) uralták Velencét és Európa többi részét. Ők kreálták az Oszmán Birodalmat, hogy meggyengítsék az akaratuknak ellenálló Magyar Királyságot. A törökök a barátaink, ők nem akartak háborúzni velünk…”

Az alternatív középkorról sok könyv jelent már meg, vannak ebben is bátor állítások. Volt szerző, aki szerint legalább 300 évet csak úgy betoldottak valamikor a 8. században a krónikákba, így most igazából az 1700-as évek elején járunk, tessék nyugodtan eldobni az aktuális falinaptárat. Azt azonban, hogy az Oszmán Birodalom nyugati kreálmány lett volna, bevallom, még nem hallottam. De hát végül is a „nemzetközi banxterek” mindenre, de tényleg MINDENRE képesek, ezt minden valamire való konteótanonc álmából felverve azonnal fújja.

A teljes cikk a Hetek hetilapban olvasható. Keresse az újságárusoknál vagy rendelje meg online a https://digitalstand.hu/hetek felületen.

Olvasson tovább: