Kereső toggle

Jön a gyíkemberek apostola

David Icke az ELTE-n lépett volna fel, de nem engedték!

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A reptiliánus világelit diktatúrája Budapestre is lecsapott: alig két héttel a rendezvény előtt az ELTE letiltotta David Icke, a gyíkemberek apostolának négyórásra tervezett előadását.

 

Humoros kedvében lehetett az ELTE illetékese, amikor a Természettudományi Kar épületében engedélyezte annak a brit konteógurunak a rendezvényét, aki gyakorlatilag mindent hazugságnak nevez, amit a kar tanít. Már javában zajlott a „Minden, amit tudnod kell” című előadásra a 12 ezer forintos belépők értékesítése (amelyeket David Icke honlapján lehet megrendelni), amikor az egyetem vezetői észbe kaptak és lemondták a terembérletet. Lapzártánkkor nem lehetett még tudni, hol talált új helyszínt Icke, de láthatóan optimisták, mert a jegyeket tovább árulták.

David Icke (családneve ájk-nak ejtendő) nem olcsó vendég, ha csak miatta 12 ezer forint körüli összeget kell (fontban) leszurkolni azoknak, akik látni és hallani akarják őt, miközben világhírű londoni vendégekből egyszerre tizenegyet is lehet látni hamarosan Budapesten, már 7 ezer forintos belépővel is. Igaz, Fàbregas, Morata, Zappacosta és a Chelsea többi sztárja nem fogja leleplezni a Nagy (sőt a Legnagyobb) Összeesküvést.

A legnagyobb titok

A konteók (a szó a konspirációs teória becézett alakja) mindig abból indulnak ki, hogy ez vagy az NEM ÚGY VAN, mint ahogyan azt mi, be nem avatottak tudjuk. Számtalan formáját ismerjük, de mindig kiderül, hogy van új konteó a nap alatt. Erdoğan török elnök látogatása alatt írt bejegyzést egy posztom alá egy kedves ismeretlen, aki felvilágosított arról, hogy tévedek: nem a törökök szállták meg Magyarországot, hanem „Velence és a vallonok”. Amikor visszakérdeztem, hogy most egy általam nem ismert stratégiai videójáték forgatókönyvében olvasta-e ezt az alternatív történelmet, az illető szigorúan helyretett. „Illene tudnia azt, hogy a Fuggerek és más nemzetközi banxterek (így! – a szerző) uralták Velencét és Európa többi részét. Ők kreálták az Oszmán Birodalmat, hogy meggyengítsék az akaratuknak ellenálló Magyar Királyságot. A törökök a barátaink, ők nem akartak háborúzni velünk…”

Az alternatív középkorról sok könyv jelent már meg, vannak ebben is bátor állítások. Volt szerző, aki szerint legalább 300 évet csak úgy betoldottak valamikor a 8. században a krónikákba, így most igazából az 1700-as évek elején járunk, tessék nyugodtan eldobni az aktuális falinaptárat. Azt azonban, hogy az Oszmán Birodalom nyugati kreálmány lett volna, bevallom, még nem hallottam. De hát végül is a „nemzetközi banxterek” mindenre, de tényleg MINDENRE képesek, ezt minden valamire való konteótanonc álmából felverve azonnal fújja.

Mindez csak azért jutott eszembe, mert a legvadabb althistory is unalmas konzervatív leányregény azokhoz a teóriákhoz képest, amelyeket David Icke készül Magyarországra hozni. Szerinte ugyanis SEMMI NINCS ÚGY, ahogyan azt nekünk ŐK beadták. Mi azt gondoljuk, hogy Erzsébet királynőt, Károly herceget vagy éppen George Busht látjuk, amikor ők VALÓJÁBAN nem emberek, hanem alakváltoztató gyíklények. Ja, és Billy Graham is az volt, ha erről esetleg a Kedves Olvasó nem értesült volna.

Oké, van olyan, hogy valaki azt képzeli, hogy tudja a LEGNAGYOBB TITKOT (The Biggest Secret – A legnagyobb titok, ez Icke egyik könyvének a címe), aminek a lényege (Christopher Hodnapp és Alice Von Kanon Összeesküvés-elméletek és titkos társaságok című szórakoztató gyűjteményes kötete szerint), hogy „a Földön létező valódi hatalmat az Alpha Draconis nevű égitestről származó, alakjukat változtatni képes idegen gyíkok társadalma, a Babilóniai Testvériség birtokolja. Éjszaka zárt ajtók mögött három és fél méter magasak, vért isznak, rágcsálókat majszolgatnak, gyermekeket molesztálnak és embereket áldoznak sátáni ceremónia keretében. Napközben azonban a testük alakja megváltozik, és lesz belőlük II. Erzsébet brit királynő, Károly herceg trónörökös és két fia…”, a sort nem folytatom, aki híresség él és mozog, alakváltoztató gyíkemberként gyanúba kerül. Az igazságot Diana hercegnő el akarta mondani a kedves rokonairól, nem véletlen, hogy pont baleset érte Párizsban. A helyzet azonban az, hogy David Icke történeteit nem egy zárt osztály ápoltjai hallgatják, hanem tízezres tömegek zsúfolt sportcsarnokokban, és milliók az interneten keresztül.

Gyíklények uralma

 

Mitől működik a világuralomra törő humanoid reptiliánok (gyíklények) meséje? Nem egyszerű megfejteni, de alapvetően a konteók világában is működik az elv, hogy ha valaki elég nagy képtelenséget mond, biztos lesz, aki elhiszi. Icke módszere éppen arra épül, hogy sok-sok közismert részkonteóra húz fel egy totális képtelenséget.

A gyíkemberek meséje a sumérok körüli legendákból ered, akik – mint tudjuk – ismerték a Naprendszer ismeretlen égitestét, az X-bolygót, ahonnan egy földönkívüli faj, az

annunakik képviselői érkeztek egykor a Földre, hogy egy új fajt kísérletezzenek ki. Ezek lettek az emberek, ám a kísérlet olyan jól sikerült, hogy az idegenek megkedvelték az általuk kreált nőket, és párosodni kezdtek velük.

A másik szál, a globális világuralomra törő titkos elit teóriája szintén számtalan változatban létezik. Icke azonban a két sztorit összekötötte, és megfejelte a saját teóriájával, miszerint a hajdani annunakik ma is köztünk élnek, és ők kontrollálják a világot. Sőt mindig is itt voltak, az ókori sumér királyoktól az egyiptomi fáraókon és középkori királyokon át Barack Obamáig (akinek még a testőrei is reptiliánok, mint azt egy többmilliós nézettségű YouTube-videó le is leplezi). Trumpot még nem leplezte le Icke, de ami késik, nem múlik.

Ez a titkos elit – tessék jól megkapaszkodni – a Negyedik Dimenzió Luciferi Tudata névre hallgat, de valójában ők alkotják a Babilóniai Testvériséget is, ami a globális kontrollt gyakorolja. Ők földön kívüli technológiát használnak arra, hogy megváltoztassák a Föld időjárási viszonyait (globális felmelegedés csak fedősztori ennek elleplezésére). És miért akarják felmelegíteni a Földet? Azért, hogy magasabb vibrációs szint alakuljon ki, mivel ők a rezonanciából táplálkoznak. Logikus, nem?

Természetesen Icke azt ígéri a hallgatóságának, hogy segítségével része lehet a „Nagy Ébredésnek” (Great Awakening), amely során a birkatudatban tartott tömegből minél többen felismerik a „Programozók” manipulálását, és fellázadnak ellene. Icke ügyes marketingmixet alkalmaz: a budapesti előadása előtt közzétett YouTube videóüzenetében (de ugyanezt variálja bárhol másutt is a világon) az elitellenességgel balról és jobbról is talál kíváncsi füleket, az Új Kor ígéretével a New Age híveit szólítja meg, az ébredésre való felhívással pediga gyanútlan keresztényeket igyekszik behálózni. (De van olyan könyve is, ami „Az igazság szabaddá tesz” címet viseli.)

Üzenet a szellemvilágból

De honnan indult David Icke, aki élete első évtizedeiben előbb világhírű futballista akart lenni (az angol negyedosztályig jutott el), majd miután egy sérülés miatt a világkarrierről le kellett tennie, sportriporterként küzdötte fel magát egészen a BBC sportszerkesztőségéig? Egy ideig a politikával is megpróbálkozott, a brit Zöld Pártban azonban nem termett sok babér a számára.

Ekkor történt az igazi fordulat. 1990-ben egy makacs ízületi gyulladásra keresett megoldást, eredménytelenül. Annyira elkeseredett, hogy egy este a szobája magányában felkiáltott: „Ha van itt valaki, kérem, hogy segítsen, mert így beleőrülök!” Icke szerint másnap választ is kapott a kétségbeesett panaszára: kezébe akadt egy brightoni ezoterikus gyógyító, Betty Shine könyve. Felkereste a szerzőt, aki kezelésbe vette Davidet. A harmadik találkozásukkor Icke úgy érezte, mintha egy pókháló tapadna az arcára, miközben Shine közölte vele, hogy üzenetet kapott mesterétől a szellemvilágból. Ez a hang azt mondta, hogy Icke „azért küldetett a Földre, hogy meggyógyítsa a világot. Híres lesz, de sokan ellenállnak az üzenetének. De ne aggódjon, a szellemvilág megadja a szükséges gondolatokat, amit el kell mondania az embereknek”. A médium azt is megmondta, hogy három éven belül öt könyvet fog írni – ami így is lett.

Ennél is részletesebb kijelentéseket kapott, amikor egy évvel később Peruban felkeresett egy preinka korból származó temetkezési helyet. Itt egyszer csak a teste remegni kezdett, és „új eszmék és igazságok tárultak fel előtte”. Icke szerint ebben a perui ősi temetőben „megnyíltak a csakrái (energiaközpontjai) és egy magasabb tudati állapotba került”. Ezek az élmények azóta is kísérik az immár 66 éves gurut, aki állítása szerint már minden igazság birtokába jutott, de ezeket csak kisebb adagokban adhatja át az emberiségnek, hogy legyen idő a befogadásukra.

Az elmúlt negyedszázadban David Icke elérte célját: világhírű lett, igaz nem a futballban. De elmondhatja: előadásáért Budapesten többet fizetnek az emberek, mint a Chelsea vendégjátékáért. Feltéve, ha lesz hol megtartania.

Olvasson tovább: