hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Hogyan kezdjünk vállalkozni a semmiből?”
Beszélgetés Oszlányi Kincsővel, a Multi Credit Company ügyvezetőjével

2011. 07. 21.
„A magyar föld szolgál a jövőben a legnagyobb lehetőségekkel!” – vallja Oszlányi Kincső. A Multi Credit Cégcsoport magyar ügyvezető asszonya szerint az Európai Unió törekvései és a jelenlegi gazdasági folyamatok egyaránt az agrárvilág növekvő jelentőségére világítanak rá.

Vállalkozásuk, a Multi Credit Company cégneve néhány év alatt összeforrott a mezőgazdasággal.

- Valóban, fő profilunk mezőgazdasági projektek lebonyolítása. Cégünk elsősorban agrárbefektetésekkel, mezőgazdasági tevékenységek finanszírozásával foglalkozik - kezdte mondandóját megkeresésünkre Oszlányi Kincső, a Multi Credit Company vezetője. - Magyarországon évszázadok óta tartja magát az a látásmód, mely szerint a jó föld aranyat ér! Úgy látjuk, ez a 21. században is igaz. A mezőgazdaság különlegessége, hogy folyamatosan megújuló perspektívát nyújt a befektetni vágyók számára. Nem véletlen, hogy az Európai Unió szintén nagy hangsúlyt helyez az agrárágazat fejlesztésére, és egyre több fiatal ismeri fel a nyugati országokban is az ebben rejlő lehetőségeket. Korábban évszázadokon át egyébként Magyarország volt Európa „éléskamrája". Mi úgy gondoljuk, hogy ez a jövőben is így lehet, ráadásul a megélhetést is biztosíthatja sok magyar család számára.

De hogyan kezdjen mezőgazdasággal foglalkozni valaki, akinek nincsen sem induló tőkéje, sem földje még? Rendelkezésre áll valamilyen külső segítség számukra?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!