Kereső toggle

Megjött a tizenhatodik

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Johannah Faith Duggar a család tizenhatodik gyermekeként született meg három és fél kilóval. A szülők és a testvérei azért is örültek különösen Johannah világra jöttének, mert az elmúlt nyolc évben csak fiúk születtek. A negyvenéves apa kijelentette, hogy harminckilenc éves feleségével, Michelle-lel együtt további utódokat is szeretnének: "Mindketten Isten áldásaiként tekintünk a gyermekekre." 

A Discovery tévécsatorna megörökítette Johannah születését, és terveik között szerepel egy, a családról készítendő film is. 

Duggarék egy közel nyolcszáz négyzetméteres házban élnek Arkansastól északra: kilenc fürdőszoba, négy mosógép, egy ipari jelleg? konyha, a fiúknak és a lányoknak külön hálószobák teszik kényelmessé az életet. Jim Bob Duggar foglalkozását tekintve ingatlanügynök, jövőre indulni kíván az Arkansas állambeli képviselőválasztáson. Michelle huszonegy éves korában, négy évvel a boldogító igen kimondását követően szülte első gyermeküket. Az utódok között két ikerpár is van, és mind a tizenhat gyermek neve J betűvel kezdődik.
(Hetek)

Olvasson tovább: