hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Életre kelt szerep

2005. 10. 25.
Nem is oly régen "Fel a fejjel!" kiáltással intett mosolygós pápát a menyasszonyi ruhába préselt Bridget Jones filmjének zárójelenetében, mintegy vigaszul a harmincas, nem modellérték? nézőközönségnek: lássatok csodát, mindenkinek van esélye a boldogságra!

A filmbéli happy end – legalábbis tavasszal úgy tűnt – a való életben is megtette a hatását: a világhír? szereppel szinte eggyé nőtt René Zellweger harminchat éves koráig ette a szingliség keser? kenyerét. Azonban idén május 9-én, négy egész hónapnyi ismeretséget követően az egyik karibi szigeten összeházasodott a világhír? countryénekessel, név szerint Kenny Chesneyvel. "Még nem volt időm leülni és igazán végiggondolni a dolgot, de nagyon-nagyon boldog vagyok – nyilatkozta Zellweger az esküvőn. – Végre találkoztam valakivel, aki megért engem és az életemet. Ez nekem nagyon fontos, és boldoggá tesz, ami felbecsülhetetlen. És ráadásul annyira édes!" 

A női prédikátor mindössze tizenöt perc alatt folytatta le a ceremóniát, a fiatal pár pedig mezítláb mondta ki a boldogító igent, akárcsak a filmekben. A holtomiglan-holtodiglannak azonban szeptember 15-én vége lett, amikor is a színésznő beadta a válókeresetet, mert férje nem akar tőle gyermeket. 

A dolog egyik pikantériája, hogy a házasságot annak idején megható címlapsztoriként lehozó pletykalapok ezúttal óvatosságra intettek, mondván: a filmvásznon olajozottan működő boldogságnak nem sok köze van a valósághoz. Némi reményt jelenthet ezek után, hogy a Bridget Jones-könyvek szerzőnője, Helen Fielding állítólag öt éve él boldog kötelékben szíve választottjával, és van egy másfél éves kisfiuk. Egy–null a szépirodalom javára. (Zs. M.)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!