hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Név szerint is megfenyegette Magyarországot az Iszlám Állam
„Koporsóban küldünk titeket a pokolba”

2016. 03. 31.
Amerika és Európa népeinek üzent az Iszlám Állam – jelentette az izraeli Közel-Keleti Média­kutató Intézet jelentése nyomán szerdán a The Washington Times. Ezúttal Magyarországot név szerint is megemlítette a halálszekta közleménye mint potenciális célpontot. A lényeg: az Iszlám Állam továbbra is büszkén vállalja, hogy a gyerekek és öregek ellen éppúgy háborút folytat, mint a katonák ellen.

Az Iszlám Állam Al Wafa nevű (azóta eltávolított) Twitter-csatornáján jelentette be, hogy a március 22-ei brüsszeli robbantás csak egy erőszakhullám kezdete, mert Európában és az Egyesült Államokban is több célpontra fognak lecsapni.

Gyerekek, öregek a célkeresztben

„Ma a brüsszeli reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet” – fogalmaztak, sem konkrét célpontot, sem konkrét időpontot nem neveztek meg.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!