hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A pontosság az élete

2018. 01. 11.
Sportlövész, olimpikon, a század milliméteres pontosság embere, az UTE versenyzője. 2015-ben olimpiai kvótát szerzett, 2016-ban részt is vett a riói játékokon. Az idő és a mechanika az élete szerves részét képezik. Talán ez az, ami miatt nagyon kedveli az Astron órákat. 35 éves, nős, egy fiúgyermek édesapja.

 

Mesélj az utadról!

Szülővárosom, Kecel kis lőterén ismerkedtem meg a sporttal, ezután Baján, majd amikor a BME Gépészmérnöki Karára kerültem, már a Honvéd versenyzőjeként folytattam. Rengeteg országos dobogós helyet szereztünk a csapattársaimmal. 2013-tól az UTE lett a második családom.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!