Kereső toggle

Főszerkesztői köszöntő

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Szeretettel köszöntöm az Olvasót abból az alkalomból, hogy történetének újabb mérföldkövéhez érkezett az idén 20 éves Hetek. Az önök által holnap kézben tartott lapszámmal kívül-belül megújul az újság, amely 8 oldallal bővül, látványosabb és letisztultabb arculatot kap.

Van, ami tehát változik a Hetek tartalmában, és van, ami nem. A mostani külső változások egy tudatos átalakulás következő lépései. A szerkesztőség 2017 elejétől a hírek feldolgozásáról még inkább az elemzőbb, az események hátterét megvilágító anyagokra helyezte a hangsúlyt, miközben a Hetek célja változatlanul az, hogy témaválasztásaival betekintést adjon Olvasóinak a körülöttünk zajló események hátterébe, és segítse a világ történéseinek értelmezését.

Ami nem változik: a Hetek továbbra is a magyar hetilappiac összetéveszthetetlen szereplője marad, amely a körülöttünk – nem mindig jó irányba – változó világban kompromisszummentesen, ha kell, konfliktusokat is vállalva képviseli ugyanazokat az értékeket, amelyek 20 évvel ezelőtt fontosak voltak az alapító számára és ma is azok. A Hetek a valóságról ír, de soha nem titkolta, hogy egy markáns, minden laptársunktól különböző értékrend alapján szemléli azt, legyen szó akár a vallásszabadság, a szólásszabadság kérdéséről, vagy éppen a családvédelemről vagy a nemzetállamok fennmaradásáról.

A megújulás nem titkolt célja, hogy új, a Heteket eddig nem olvasó, de általa képviselt, markánsan konzervatív értékrendre nyitott honfitársainkhoz is eljusson a lap, és az is, hogy a Hetek eddigi hűséges olvasói 8 oldallal több, minőségi tartalmat kapjanak hétről hétre.

Ezúton szeretném megköszönni minden Hetek-olvasó eddigi támogatását. Igyekszünk megszolgálni a bizalmat.

Németh Sándor
Alapító-főszerkesztő

Olvasson tovább: