hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Csupa jó hír

2004. 07. 12.
Az Európai Parlamentbe jutás szavazási kampány, ahogy ez hagyományos és megszokott, minden párt kampányánál sok szép ígérettel járt.

Például Demszky Gábor úr ígérte: alacsonyabb adók és a versenyképesebb Magyarország kialakítása.

Reméljük, hogy a versenybe benevez az útlevélkiállító hivatal is. Ugyanis míg a szintén EU-tagország Hollandiában vagy Portugáliában egy Dél-Afrikában élő állampolgár lejárt útlevélének meghosszabbítása 24 órán belül megoldható, egy lejárt magyar útlevél megújítása közel egy évbe kerül. Bízunk benne, hogy a versenyben sikerül ezen javítani.

Még egy másik jó hír. A Fidesz kampányában Szájer József nyilvánosan megfogadta, hogy a magyar nemzeti érdekekért, a magyar nemzeti kisebbségek, a határon túli magyarok érdekeiért fognak küzdeni. Ez tényleg jó hír, ugyanis a Fidesz szavazta le nem is olyan régen a Magyarok Világszövetsége anyagi támogatását.

Tisztelettel: K. F. 

Pretoria, Dél-Afrika

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!