hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Adománybehajtás

2003. 10. 13.
Tisztelt Szobota Zoltán Úr!Csak gratulálni tudok a Mindszenty zarándokházról írt cikkéhez, és hogy ezt fel merte vállalni. Sajnos, mi a Farkas úr úgynevezett "tisztességes" eljárásaiban személyesen is érintettek vagyunk. Miután édesapámat megalázták és kirúgták az egyházközségi tanácsból, átjelentkeztünk Szombathelyre. Ott nem kötik ki, hogy mennyit kell (!) fizetni, és az adományhoz sem küldenek kitöltött, 13 ezer forintos csekket.

Ez csak egy eset, ami konkrétan velünk történt, de higgye el, nagyon sok sérelem érte már az embereket ez alatt a két év alatt, amit nincs kinek, vagy nem mernek elmesélni. A templomba már csak azok járnak, akik behódoltak a Farkas úrnak, vagy nagyon idősek. Bár már őket is felháborítja az állandó pénzkéregetés. Tudja, itt a halottakat is csak annyiszor lehet kiharangozni és addig, míg az "atya" engedi, mert azt is ő határozza meg. Szóval lehetne itt mesélni bőven, úgy gondolom, hogy a Mindszenty bíboros faluja megérdemelne egy tisztességes papot, aki nem a népet zsarolja.

Tisztelettel:

Sz. G.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!