hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tűzoltósors

2003. 09. 15.
Tisztelt Szerkesztőség!

Nagy megdöbbenéssel olvastuk az egykori tűzoltóval készült riportot. Nem értjük, hogy miért kell ennek a férfinek így élni, kínlódni azután, hogy életét, egészségét kockáztatta embertársai életéért. Szeretnénk a magunk szerény módján segíteni, ezért kérjük, hogy amennyiben ismerik Simor úr számlaszámát, adják azt meg, hogy egy jelképes összeget át tudjunk utalni számára, valamint szerintünk érdemes lenne egy felhívást is közzétenni, hogy aki tud, segítsen!

Sok apró forint együtt képes lehet arra, hogy ez az ember ne nélkülözze a léte fenntartásához elengedhetetlen gyógyszereket, és emberi körülmények közt tudjon lakni, élni. Sőt! Elképzelhetőnek tartjuk, hogy a napi gyötrelmek enyhülése, a jobb körülmények arra is lehetőséget adnának Simor Istvánnak, hogy jelenlegi állapotának megfelelő munkát találjon. 

Specht József és családja

Budapest

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!