hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tisztelt Szerkesztőség

1999. 08. 28.
Egy kollégám hívta fel figyelmemet arra, hogy lapjuk augusztus 14-i számának 3. oldalán az "Iszlám kihívás Moszkvának" írásuk "Erőszak és Sária" címmel megjelölt részében a tavaly júliusban csecsen fogságból kiszabadult két magyar fogoly egyikének neve tévesen szerepel. A Hetek 1999. január 16-i számában valóban megjelent a vele készült interjú, azonban a neve nem Oláh Sándor, hanem Oláh István, akinek én csupán névrokona vagyok. Egyébként, mint interjúalany, szerényebb személyem is említést nyert már a Hetek oldalain, 1999. február 20-án. Jómagam sajnos (és ez nem a Hetek hibája) nem dicsekedhettem hasonlóan megindító és nemes érzéseket magán hordozó történettel (exskinheadként lettem megemlítve), pláne nem egy "exkluzív" jelleg? interjúban. Úgy gondolom azonban, hogy Oláh István megérdemel annyit, hogy nevét, ha lehetséges, pontosan újra leírják. Oláh Sándor Győr A sajnálatos tévedésért elnézést kérünk az érintettektől. A szerk.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!