hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Félünk az eurótól

2005. 10. 11.
Az Európai Bizottság legújabb felmérése szerint szinte minden második honfitársunk tart az euró hazai bevezetésétől. Habár az ország több mint 60 százaléka egyetért azzal, hogy az EU tagországainak közös pénze legyen, 47 százalékunk még ma is aggódva gondol arra, hogy az euró egyszer majd a forint helyét is átveszi. Az EU 25 tagállamát szondázó kutatás idején a magyar lakosság 51 százaléka szavazott Törökország uniós csatlakozása mellett, mintegy 38 százalék ellenében. A megkérdezettek 87 százaléka azonban úgy nyilatkozott, hogy a belépéshez Ankarának még sürgősen javítania kell az emberi jogok tiszteletben tartásán.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!