hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Üzemi baleset a szoláriumban

2005. 11. 15.
– Helyszíni tudósításunkat láthatják a sumákosberényi turbószoláriumban történt üzemi balesetről. Máris kapcsoljuk a helyszínen kollégánkat, Lokál Patrikot. Szervusz, Patrik, mi történt?

– Szervusz Ernő, egyelőre csak annyit tudunk, a helyiek értetlenül állnak az ügy előtt.

Margit néni, az anya: 

– Olyan rendes vót az én Ferim. Mindig mondtam neki: Ne süttesd magad azzal a géppe, mer nem a bőrszín számít! 

Pista bácsi, a helyi szatócs: – Ő mindig bejött, vásárolt, figyeltük, bejött, vásárolt. Na! Egyik nap mondom a Ferinek, mondom Feri ebből, mondom baj lesz Feri, mondom, érted?

– Feri akkor a faluban volt? 

– Mondom! Mondom, a faluban vót mondom, érted? Én mondtam, mondom baj lesz ebből mondom, érted, ez a nem semmi.

Bekre Pál, a szolárium üzemeltetője: 

– Ismertük a Ferit. Gyakorlatilag egy rendes gyerek vót. Nem is ezzel van a baj. Gyakorlatilag mondtam a polgármesternek, hogy gyakorlatilag egyhuszonnégy órában kicseréljük a fűtőcsöveket. Elvileg.

Rönk József, polgármester: – Elég az hozzá, hogy a testület határozatképesnek bizonyult, és többször felhívtuk a vállalkozó figyelmét, hogy a szoláriumcső hőleadása túllépi az EU-szabványt.

– Végül hallgassuk meg minderről Ferit!

– Nézze, a történtek ellenére úgy érzem, semmit nem változtam. (P. T. –Sz. F.)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!