hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szerencsétlen nyertes

2004. 12. 26.
Két évvel ezelőtt Jack Whittaker nyerte meg az amerikai lottótörténetben az eddigi legnagyobb főnyereményt, 314,9 millió dollárt. Családja azóta is állandó zaklatásnak van kitéve. "Bárcsak soha ne történt volna meg mindez velünk, bárcsak soha ne kerültünk volna a média fókuszába! Bárcsak széttéptem volna azokat a szelvényeket!" – nyilatkozta a "szerencsés" nyertes felesége. 

A nagy nyeremény óta Whittakert kétszer őrizetbe vették ittas vezetésért, és elvonókúrát javasoltak neki. Emellett több bírósági perre is beidézték, általában ő volt a sértő fél – egy ízben például egy éjszakai mulatóban keveredett bajba. Az autóival kapcsolatos lopási ügyekről már ne is beszéljünk! Az egyik kocsiját az irodája elől, míg a másikat a saját háza elől lopták el. Az adóhivatal is megcsapolta Whittaker vagyonát – ugyanis 113 millió dollárt volt kénytelen nyereményadó címen befizetni. Ügyvédje azonban azt is elárulta, hogy 20 millió dollárt adományozott különböző jótékonysági célokra. Ezek után felmerül a kérdés: vajon mikor lesz újra nyugalom a Whittaker család háza tájékán? (AP – Meleg Viktória)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!