hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Megáll az FM

2004. 12. 26.
Hellókasziókabulivan… Itt a megáll az FM rádió a 789 pont 798-on. A mikrofonnál DJ IQ és DJ Szókincs. E fantasztikus bemutatkozás után következzeeen egyből a rrreklám.  – Fáradt? Egyedül van? Nincs, aki felhívná? Hívja azonnal a Búbosbanka 2000 lelki segély szolgálatot! Őszinte szavak, már 5990 forint+áfától. Akciós vígasztalás csomagunk 1890 forint/perces tarifával. Számoljon! Most gazdaságos szeretetet kérni. 

Puty, Puty, Puty, zzzzzzzzzz, grtsssss. Itt a megáll az FM a 789 pont 798-on. ÉÉÉÉs a mikrofonnál újra DJ IQ és DJ Szókincs. ÉÉÉs dübörög is kvízjátékunk az ELMŰbaj, az Elektromos Művek támogatásával. EEEEzután következik a kocsmapult, Feri bácsi támogatásával. Már van is egy telefonálónk a vonalban. 

– Szaszcsáá, hotyívnak? 

– ÖÖÖÖÖÖօ 

– IIIIgeeen!

– Dzsovanni.

– Nagyszerű, ugye szeretnéd megnyerni a három polietilén fritőztisztító egyikét?

– ÖÖÖÖÖÖօ

– Nattyon szupi! Akkor mondanám is a kérdést. A Röfibuli 4 cím? népszerű valóságshow szereplői közül kiesett ki huszonharmadikként? A) Stupi, B) Cöfi, C) Ragika, D) Bunkesz. 

– ÖÖÖÖÖÖօ

– Így van, ahogy mondod, hiszen Stupit nem kell bemutatni, mert az egész ország ismeri. Most már csak el kell találnod, azt a mindenki által ismert tényt, hogy ő vagy Cöfi festette szőkére a haját.

– ÖÖÖÖÖÖօ

– Sajnos nem ő. De sajnálom! Nem baj, a fritőztisztító helyett tiéd egy 99 forintos vásárlási utalvány, a majdnem minden 100 forint bolthálózatban. Akkor Oxikasziókacsövike. És fergeteges iramban pörög következő felvételünk, a Nukuboys szédületes albumának címadó dala, a katona twist. Utána pedig DJ Koviubi száma jön, az Ubi or not ubi… puty, puty, puty… buc, buc, buc…

Deeee van egy új telefonálónk: 

– Hállóka, itt Szókincske pörög ezerrel. 

– Én meg Lali bá\' vagyok, 69 éves, burgonyaszemerédi lakos.

– Mondja, Lali bá, mit szeretne hallani tőlünk?

– Drágajó Díídzséjkém, jácca mán be nékem DJ beszedőtől a Hypersonic cím? albumról a "Digitklímás cabrióval érkeztem a téjeszbe" cím? dalt. 

– Élből pörög Lali bá, ezt a tracket én is vágom. De ha megmondja nekem, DJ beszedő unokahúgának, sógornőjének kisfiának a becenevét, akkor féléves turbószolárium bérletet kap csőcselékkel, bocsánat, csőcserékkel.

– Jóuzsi…

– Gratulálok, öné a bérlet a Bronz on Kft. támogatásával. 

Puty, puty, puty… buc, buc, buc…

Aaaaaaaazidőjárásól annyit, hogy szeleske, hűvöske, csószóska lesz, egy kicsitke a sztrítecske. Sziókacsövike. Következő dalaink következő sorrendben a következők: Protein Petitől a: "Kőolajklán foglalta le a szpoileres verdám", ezt követi a Pótvizsga gangtől a: "Vedd le a fukszod, hogy barnuljon a nyakad is", és végül, de utolsó sorban DJ Marstól a: "Fogd a hét kezem" Puty, puty, puty… buc, buc, buc… (Pédzsör)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!