hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az FF, azaz a Fitness Fasizmus mozgalom kiáltványa

2004. 12. 26.
Magyarok! (Koleszterinszegény) véreim! Abáltszalonnával meggyötört testvéreim!

Ezennel bejelentjük, hogy az FF átvette a hatalmat szeretett, jelenleg rántottszelet formájú csonka hazánkban. Első intézkedéseink a következők:

1. Minden lap, magazin, újság címlapjáról eltűnnek a pufók fejek, teltebb nők és szarkalábas arcélek. Egészséges, szoláriumbarnított magyarokat helyezünk a véleményformáló sajtótermékek első, majd a többi oldalára is.

2. Ezentúl tilos az állati eredet? zsiradék, valamint a nem jódozott só használata, rejtegetése. Akit ilyenen érünk, azt a helyszínen powerliftingre vagy cardio mozgásformára kötelezzük.

3. Mindenki köteles nyilatkozni arról, hogy felmenői között volt-e kövér, vagy ő maga részt vett-e falusi disznóvágáson, lagzin. Ha ilyen egyéneket találunk – és megígérhetjük, találni is fogunk –, akkor ezeket a társadalomra és a testtömegindexre veszélyes egyedeket összegyűjtjük, és alakformáló, zsírpárnaátnevelő táborokba zárjuk.

4. Tilos a nyugati ópium: a cukros üdítők fogyasztása. Magyar ásványvizet minden magyar torokba!

5. Nem nézzük jó szemmel a pékeket. A pékek mindig gyanúsak, mert fehéreknek tűnnek, holott… Ha nem teljes kiőrlés? lisztet állítanak elő, alakformáló táborba velük!

6. Laci bácsit mint bomlasztó egyént azonnal letartóztatjuk. 

7. A művészetek tanításából végérvényesen száműzzük az egészségtelenséget: a willendorfi Vénuszt és Rubens festményeit kitiltjuk az országból. Kövér Lajos szerepeltetése miatt felfüggesztjük a Família Kft. vetítését.

8. A lakásban többé nem lehet hűtőszekrényt tartani. Lakónegyedekre osztjuk az országot, és minden lakónegyed élére megbízható, leinformálható és vérzsírszintjét tekintve helyes úton járó polgárokat nevezünk ki. Minden lakónegyedben elhelyezünk egy-egy darab nagyobb hűtőt, melynek kulcsa a bizalmiknál lesz. Így akadályozzuk meg az éjszakai nassolást.

9. Nemzeti Infraszoláriumot állítunk fel a Hősök terén, és minden évben megtartjuk a Nagy Twiggy Napot. 

10. A sportok közül csak az maradhat, ami fogyaszt, ezért Lékó Péternek is lépnie kell.

Magyarok! Felszabadítunk titeket az évszázados súlygyarapodás lelket roncsoló hatása alól! Csatlakozzatok hozzánk! Szólj a szomszédodnak! Szólj a barátodnak! Szója! Egy nap az egész Kárpát-medencében nem lesz többé korpa, csak gyönyör? faj!

Aki magyar, velünk fal!

Naturálasi Ferenc, Nemzetetető

(-kohnbandi-)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!