hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Borravalót vagy megverünk

2004. 10. 04.
Egy Long Island-i férfit letartóztattak, mert nem hagyott elég borravalót egy New York-i étteremben. Huberto Taverast az éttermi kiszolgálók lopás elkövetésének vétségével vádolják. Az étteremben minden menüre plusz 18 százalékot számolnak fel a kiírt árakhoz képest. Ez a kiszolgálók fizetése. Taveras ezt az előírást nem vette figyelembe, és a fizetendő 93 dollár helyett csak 80 dollárt adott át a pincérnek. Állítása szerint ez a szabály nem volt feltüntetve az étlapon, és senki sem tisztázta ezt vele előtte. Mivel nem volt megelégedve az étellel csak tízszázaléknyi borravalót adott. "Úgy csaptak le ránk, mint egy csapat bűnözőre" – állította. Az étterem tulajdonosa szerint ez korántsem így történt. Soprano csak behívta az utcán álldogáló rendőröket, hogy tegyenek rendet az étteremben. Az eset utáni héten Taveras a helyi bírósághoz folyamodott. (Ananova)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!