hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szupernagyi a levegőben

2004. 09. 13.
Egy idős amerikai hölgy, akinek hat gyereke, 35 unokája, 75 dédunokája és 10 ükunokája van, azzal ünnepelte meg 93. születésnapját, hogy ejtőernyővel kiugrott egy repülőgépből. "Ez egy új kaland a számomra" – magyarázta tettét a néni. Az ötlet azt követően született meg a néni fejében, hogy látott egy olyan videofelvételt, amelyen az egyik dédunokája pontosan ugyanezt tette.

Tizenhárom, családtagokkal és barátokkal teli autó nézte végig a néni
ugrását, aki idős kora ellenére még mindig élvezi a sebességet. 91. születésnapján
például egy "lógépet" lovagolt meg, és az üzemeltetőnek folyton azt
kiabálta, hogy gyorsítsa az iramot. Mivel azonban a tulajdonos ezt nem volt
hajlandó megtenni, a néni dühbe gurult. Ha még megadatik számára, 2005 karácsonyát
Egyiptomban, a jövő év szeptemberét pedig Skóciában szeretné tölteni.
(AP)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!