hetilap

Hetek hetilap vásárlás
INNEN-ONNAN

2002. 08. 25.
Az ápolt fogsor sokat ér

Az ápolt fogaknak nemcsak egészségi, hanem kapcsolatformáló hatása is van egy nemrég közzétett felmérés szerint. Legyen az társasági összejövetel vagy üzleti megbeszélés, rögtön látszik, kinek ápolt és rendezett a foga. A Colgate cég felkérésére az Emnid közvélemény-kutató intézet Németországban készíttetett reprezentációs közvélemény-kutatást arról, mi befolyásolja az embereket a másik félen. A megkérdezettek 85 százaléka az ápolt fogakat tartja a legfontosabbnak, második helyen 67 százalékkal az ápolt kéz áll, s ezután következik 42 százalékkal a hibátlan bőr. Csak a negyedik helyet foglalja el a csinos testalkat 36 százalékkal, és legjelentéktelenebbnek a hajsűrűséget szavazták meg 33 százalékkal. (dl online)


Gázszállító pókemberek

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!