hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Óriás cápa vacsorára

1999. 09. 18.
Egy dél-karolinai horgásznak nemcsak szenzációs története van egy nagy kapásról, hanem ennek bizonyítékával, egy 986 font (447 kg) súlyú cápával is büszkélkedhet. Tom Brooks a 3,2 méter hosszú cápát öt és fél órás heroikus küzdelem után, Dél-Karolina partjaitól 18 mérföldnyire vonszolta be a kikötőbe. A legnagyobb öbölmenti étterem, a Kapitány Kölyke mérlegét használták a zsákmány súlyának megállapítására. Az elképesztő állatot néhány napra közszemlére akarták tenni az étterem előtt, de Tom Brooks nem tudta még, hogy mit is szándékozik tenni vele. "Egy csomó embert meg lehetne etetni, rendezzünk egy lakomát!" – ajánlotta Dana Mills, az étterem társtulajdonosa.(USA Today)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!