hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Korai kampányhadjárat

1999. 09. 18.
A seattle-i Brian Anderson nem bíz semmit a véletlenre, nagyszabású tervei vannak. Egyszemélyes kampányának célja az, hogy 21 év múlva megszerezze az elnöki bársonyszéket Washingtonban. "Teljes meggyőződésem, hogy a helyes utat választom, ha odaszentelem az életemet az országnak" – nyilatkozta a Michigan Egyetemen végzett 26 éves ifjú. Anderson az elnöki széket azért csak 21 év múlva kívánja elfoglalni, mert 48 évesen már elég érett lesz ahhoz, hogy egy nemzetet vezessen. Egyébként az az elhatározás, hogy az elnökségért fog indulni, végzős diákként, két éve érlelődött meg benne. Üzleti kártyákat nyomtatott ki, lökhárítóra ragasztható matricákat készített, és 1990-ben megkezdte a kampányolást Nissan Maximájában. Számításai szerint jövőbeni szavazóinak túlnyomó része már megszületett, s reméli, hogy akikkel utazásai során találkozik, emlékezni fognak rá. Anderson jelenleg szponzorok híján alkalmi munkákból tengeti magát, autójában alszik, és az emberek jóakaratára van utalva, de mivel Amerikában él, nem lehetetlen, hogy eléri célját. Fő az ambíció! (AP)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!