hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Víz alatti parkoló

1998. 11. 14.
Több száz, autótolvajok, biztosítási csalók vagy lelkiismeretlen emberek által a vízbe dobott autó roncsait találták meg az elmúlt napokban a franciaországi Alpes-de-Haute-Provence helység egyik csatornájának tisztítása során. Daru segítéségével 360 sárral teli autóroncsot emeltek ki, melyek közül a legszebb egy több, mint 5 tonnás, amerikai rendszámú Cadillac. A rendőrség szerint a legtöbb autót szándékosan dobták a csatornába, vagy azért, mert lopottak voltak vagy pedig mert biztosítási csaláshoz használták azokat. Nem lepte meg őket a megtalált autók száma, ugyanis a tízévente tisztított csatorna már hagyományszerűen a "kényelmetlenné" vált négykerekűek tárolási helyévé vált. A kihalászott autókat a biztosító társaságok alapos vizsgálatnak fogják alávetni. (Le Monde)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!