hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Feleséget keres a világ legkisebb embere

1998. 11. 14.
A 27 esztendős Junisz Edvan mindössze 65 centiméter magas, de szeretne "naggyá" válni a Guinness Rekordok Könyve révén a világ legkisebb embere címszó alatt. A jordániai férfiú – saját szavai szerint – "normális életet és megértő feleséget" akar magának. Edvan törpesége feltehetően arra vezethető vissza, hogy édesanyja a terhesség ideje alatt – tévedésből – fogamzásgátló tablettákat szedett, és ennek következtében a magzat csontjai nem fejlődtek normálisan. Orvosai azonban biztosították őt arról, hogy ez a törpeség nem örökletes. A férfi tehát tiltakozik az ellen, hogy törpe lenne, és hangoztatja: orvosai szerint születendő gyermekei normális magasságot érnének el, sőt igen hamar az "apjuk fejére nőhetnének". Edvannak volt már egyszer eljegyzett menyasszonya: egy "normális növés?" egyiptomi lány, de a kapcsolat felbomlott. Edvan mégis rendületlenül bízik benne, hogy rövidesen megnősülhet. Csak arra panaszkodik, hogy sokan nem tekintik őt "felnőttnek". (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!