Kereső toggle

A legtöbb utasunk visszajár

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Bemelegítésként hadd provokáljam! Szeretik a magyarokat a horvátok? Vagy csak a magyar turistát szeretik?

– Nagyon is, és nem csak a turistát! Legalábbis a mi szervezésünkben utazó turisták erről számolnak be. Sőt! Vannak törzsutasaink, akik minden évben ugyanabba a szállodába vagy apartmanba mennek vissza, és már régi ismerősként, már-már családtagként fogadják őket. Számtalan ilyen jellegű visszajelzés érkezik hozzánk, aminek mi nagyon örülünk. Ezért is jó irodával utazni, és ugye, azért is, mert ha valami váratlan esemény történik, a munkatársainkat bármikor elérik, és azonnali segítséget kapnak tőlük.

Lehet-e jól és olcsón nyaralni az Adrián? Vagy csak jól és drágán lehet, illetve olcsón és rosszul?

– Személy szerint mindhárom verziót elképzelhetőnek tartom. De a Pro Familyvel csak jól és megfizethetően lehet! Sajnos mi is hallunk olyan esetekről, amikor a turisták utazási irodák helyett saját szervezésben oldották meg nyaralásukat, és sajnos sok kellemetlen meglepetés érte ott őket. Mi minden utasunk számára megtaláljuk az ideális nyaralóhelyet, amely minden szempontból megfelel az elképzeléseinek, legyen szó a szállás és a szolgáltatások minőségéről, a fakultatív programlehetőségekről és természetesen azok anyagi vonzatáról. Irodánk személyre szabottan készít ajánlatot, a kiválasztott nyaralást pedig maradéktalanul megszervezi, így utasaink minden évben elégedetten térnek haza a várva várt nyaralásukról.

Érződött, vagy még most is érződik a válság a Horvátország felé irányuló magyar turisták számán?

– A Magyarországról Horvátországba utazó turisták számában egyáltalán nem volt és ma sem érezhető a válság. A Horvát Statisztikai Hivatal évről évre körülbelül 400 ezer magyar turistáról számol be. Ami kevésbé kedvező mutató az irodák számára, az inkább az, hogy ezen utasok alig több mint a fele utazik szervezetten, utazási irodákon keresztül.

Mekkorát fejlődött a régió az elmúlt 5-10 évben? Miben látható, érzékelhető ez?

– Az adriai tengerpart az elmúlt évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül. A szállodákat, üdülőhelyeket és apartmantelepeket mind felújították és modernizálták. Emellett évről évre folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és fakultatív lehetőségekkel várják az utasokat. Ezek szemmel látható változások, amelyek persze az ár alakulásában is megmutatkoznak. Az árak általában 5-10 százalékkal emelkednek évente, de a turisták jobb kiszolgálásban is részesülnek ezért. Mi ezt a jelentős törzsutaskedvezményünkkel (16 százalék) igyekszünk ellensúlyozni.

Olcsóbb egy adriai nyaralás adott esetben, mint egy balatoni, hasonló komfortfokozaton?

– A szállást és az ellátást illetően igen, lehet olcsóbb! Hiszen minden árkategóriában tudunk alternatívát adni, attól függően, ki mennyit szán a nyaralására. Az útiköltséget is belekalkulálva az összkiadásba azonban már nem, hiszen a távolság jóval nagyobb. A benzinköltség és az autópálya-matrica jelentős mértékben hozzájárul a kiadásokhoz. A letenyei határtól a legközelebbi tengerparti város (Rijeka) is 270 km-re fekszik. Budapestről ugyanez 500 km. Viszont aki az Adriát választja, annak csodás látványban és élményben lesz része! Mindenképp megéri a néhány órás utazás!

Hogy tervezzünk jól, a pénztárcánkhoz illeszkedően?

– Mindenképp fogalmazzuk meg, mi az, amit szeretnénk, és mennyit szánunk a nyaralásra! Például szállodai elhelyezést szeretnénk félpanzióval, esetleg all inclusive ellátással, vagy inkább az apartmanos, önellátó szálláshelyeket részesítjük előnyben. Milyen tengerpartot kedvelünk: apró kavicsosat, sziklásat, esetleg homokosat? Igényeljük-e az animációs programokat? Gyermekbarát szállodát keresünk? Szeretnénk-e kirándulásokat tenni híres óvárosokba vagy a környék természeti szépségeihez? Ezek alapján mi javaslatot teszünk, és egy személyre szabott komplex árajánlatot készítünk, így az utas pontos képet kap a lehetőségekről!

Miért éppen a Pro Familyt válasszuk, ha az Adriára mennénk?

– A Pro Family Travel 1997 óta szervez utazásokat az Adria minden pontjára. A cég az elmúlt 16 évben hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az egyes állomások pedig mindig az új célok kitűzésével és azok elérésével valósultak meg. Amit kínálunk: változatos, minden igénynek megfelelő árualap, versenyképes árak, magas törzsutaskedvezmény, jó szervezés, gyors és kényelmes ügyintézés, megbízhatóság és a nevünkhöz híven „családias hangulat”. Nevünk garancia, amelyet nemcsak mi állítunk, de utasaink visszajelzéseiből, köszönőleveleiből, valamint egyre növekvő törzsutasállományunkból is erre következtethetünk. Reklamációra nem volt még példa! Utasaink zömét évente-kétévente visszatérő turisták alkotják, akiknek a száma folyamatosan növekszik. Nem véletlenül választanak bennünket újra.

Olvasson tovább: