hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A legtöbb utasunk visszajár

2013. 06. 06.
Bemelegítésként hadd provokáljam! Szeretik a magyarokat a horvátok? Vagy csak a magyar turistát szeretik?

– Nagyon is, és nem csak a turistát! Legalábbis a mi szervezésünkben utazó turisták erről számolnak be. Sőt! Vannak törzsutasaink, akik minden évben ugyanabba a szállodába vagy apartmanba mennek vissza, és már régi ismerősként, már-már családtagként fogadják őket. Számtalan ilyen jellegű visszajelzés érkezik hozzánk, aminek mi nagyon örülünk. Ezért is jó irodával utazni, és ugye, azért is, mert ha valami váratlan esemény történik, a munkatársainkat bármikor elérik, és azonnali segítséget kapnak tőlük.

Lehet-e jól és olcsón nyaralni az Adrián? Vagy csak jól és drágán lehet, illetve olcsón és rosszul?

– Személy szerint mindhárom verziót elképzelhetőnek tartom. De a Pro Familyvel csak jól és megfizethetően lehet! Sajnos mi is hallunk olyan esetekről, amikor a turisták utazási irodák helyett saját szervezésben oldották meg nyaralásukat, és sajnos sok kellemetlen meglepetés érte ott őket. Mi minden utasunk számára megtaláljuk az ideális nyaralóhelyet, amely minden szempontból megfelel az elképzeléseinek, legyen szó a szállás és a szolgáltatások minőségéről, a fakultatív programlehetőségekről és természetesen azok anyagi vonzatáról. Irodánk személyre szabottan készít ajánlatot, a kiválasztott nyaralást pedig maradéktalanul megszervezi, így utasaink minden évben elégedetten térnek haza a várva várt nyaralásukról.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!