hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Programajánló

2005. 11. 15.
Kiállítás: A Látványos tudomány (Visions of Science) cím? fotókiállítás az Egyesült Királyságból érkezett, és november 20-áig látható a Művészetek Palotájában. (IX., Komor Marcell sétány 1.) Átváltozások – A szövött kárpit művészete egykor és ma címmel nyílt kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. (XIV., Hősök tere)

48. World Press – a legjobb tavalyi sajtófotókat felvonultató kiállítás november 13-áig várja az érdeklődőket a Néprajzi Múzeumban. (V., Kossuth Lajos tér 12.)

Színház:

Hamlet helyett. Budapest, József Attila Színház Stúdió "Nem lesz ma Hamlet!" – ezzel a bejelentéssel kezdődik a József Attila Színház Stúdiójában az előadás. Valóban. A szőnyeget öszszetekerik, a lándzsákat és a trónszéket kiviszik. De a nézők mégis a helyükön maradnak, mert kíváncsiak arra, hogy mi van akkor, ha nincs Hamlet. Ilyenformán betekintést kaphatnak nemcsak a kellékes munka rejtelmeibe, hanem egy bukott színész lelkébe is. Színház oldalnézetben. Harminc év a függönyhúzózsinórnál. Mi folyik a kulisszák mögött? 

Persze ez nem lenne színház, ha teljesen Hamlet nélkül maradnánk. Aki miatta megy, legyen nyugodt, mégis kap belőle egy kicsit. 

Az átlagosnál kíváncsibb nézők feltétlenül az első sorba üljenek, érdemes.

Helyfoglalás az érkezés sorrendjében, tessék igyekezni! 

(Rendező: Méhes László, szereplő: Józsa Imre)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!