hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sípszó

2000. 11. 18.
Torpedó újra vízben Ian Thorpe, a sydneyi olimpia háromszoros aranyérmese ismét elkezdte az edzéseket. Az ausztrálok 18 éves úszósztárja hosszúnak nem nevezhető pihenője után már a 2004-es játékokra készül. A Torpedónak is becézett sportoló az elmúlt hetekben úgy élt, mint egy popsztár: az összes létező amerikai televíziós show-ban fellépett, és körbeutazta a Földet. – Őszintén szólva hamar meguntam magam körül az állandó felhajtást, s már alig vártam, hogy újra a vízben lehessek, hiszen az úszás jelenti számomra a legnagyobb örömöt – nyilatkozott Thorpe. – Már a 2004-es olimpiára is gondolok, a következő négy évben mindent ennek fogok alárendelni. (MTI)

Negatív lett Daum második hajtesztje



Negatív eredményt hozott Christoph Daumnak, a Bayer Leverkusen menesztett edzőjének második, az Egyesült Államokban elvégzett hajvizsgálata. "Nem lep meg az eredmény, mert mindig is azt hangoztattam, hogy tiszta vagyok. A Németországban elemzett próba nem tőlem származik" – mondta a hetek óta Floridában bujkáló szakember egy német napilapnak. Daum november 6-án bocsátotta hajmintáját az American Medical Laboratory rendelkezésére, amely semmilyen kábítószer nyomát nem mutatta ki benne. A nemzetközileg elismert laborban olimpikonok doppingtesztjeit is rendszeresen ellenőrzik. Ezek után érdekes kérdés, valójában ki lesz a német szövetségi kapitány? (MTI)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!