hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Schumi: Miért ne nyerhetnék

1999. 10. 16.
A július 11-i silverstone-i lábtörése után a hétvégi sepangi Forma-1-es világbajnoki futamon visszatérő német Michael Schumacher úgy érzi, hogy komoly esélye van a verseny megnyerésére. – Miért ne nyerhetnék? Bár az erőnlétem még nem tökéletes, a formámmal nincs semmi gond - nyilatkozta a Ferrari pilótája. – Egyelőre nem tudok futni és kerékpározás közben nagyon kell figyelnem arra, hogy ne terheljem túl a jobb lábamat, de a vezetés nem okoz gondot. Ha mégis elkezd fájni a lábam, akkor kiállok és kész. Schumacher csütörtökön sikerrel teljesítette a Nemzetközi Autómobil Szövetség (FIA) tesztjét, amit a sérülés után visszatérő versenyzőknek kötelező jelleggel meg kell csinálniuk. A 30 éves sportoló Sid Watkins, a FIA orvosa előtt 3.9 másodperc alatt szállt ki a versenyautóból. A szintidő 5 másodperc. A német sportoló a szünet nélkül szakadó esőben kipróbálta a sepangi pályát, melyen idén rendeznek először Forma-1-es világbajnoki futamot. – Nem lesz könny? végigmenni a versenyen. A legtöbb gondot az eső okozhatja. Talán szerencsésebb lett volna egy másik időpontot találni a Malajziai Nagydíj számára.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!