hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Magic Johnson visszatért

1999. 10. 30.
A svéd bajnokságban szereplő Magic M7 csapatban kedden pályára lépett Earvin "Magic" Johnson, minden idők egyik legjobb kosárlabdázója. Az amerikai kosaras nevét viselő csapat tavaly az 5. helyen végzett az alapszakaszban, éppen hogy lemaradt a rájátszásról. Idén a borasi együttes hat győzelemmel kezdett, így az amerikai kosarasra nem elsősorban a jó eredmény elérése érdekében van szükség. "Nem tudom, mennyit játszhat majd Johnson" – nyilatkozta Charles Barton, a csapat edzője. "A játékosaimnak azt mondtam, hogy ne csak nézzék őt, hanem játsszanak is vele." A legendás kosaras a 80-as években öt NBA-bajnoki címet szerzett a Los Angeles Lakersszel. 1991-ben kiderült, hogy HIV-vírussal fertőzött, röviddel ezután visszavonult. Az 1992-es barcelonai olimpián ugyan tagja volt a győztes amerikai válogatottnak, de hamarosan ismét szakított sportágával. 1996 januárjában néhány mérkőzésen újra a Lakers rendelkezésére állt, majd 37 évesen végleg visszavonult. A svéd csapatnak azonban így is hasznára lehet, mert a rendszeres gyakorlást soha nem hagyja abba. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!