hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fradi-ünnep, vendéggyőzelemmel

1999. 10. 30.
Remek játékot és látványos gólokat láthatott az a 2800 néző, aki hétfőn a Komjádi uszodában ünnepelte a Fradit. A centenáriumi mérkőzésen a "világ többi része" néven a szervezők 13 világhír? játékost tudtak vízbe küldeni a legnépszerűbb magyar csapat ellen. Meglepetésre a Fradi két negyeden keresztül vezetett, utána viszont kidomborodott, miért is "világválogatott" az ellenfél. Dubravko Simenic három gólja, valamint magyar társai (Varga Zs. és Molnár T.) 4 gólja eldöntötte a mérkőzést. A találkozó kitűnő reklámja volt az utóbbi időben újra mind népszerűbb vízilabdának, hála a válogatott eredményeinek és dr. Kemény Dénesnek, aki ezen az estén a világválogatottat irányította. (V. J.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!