Kereső toggle

A Nobel-békedíjas sokkoló AIDS-teóriája

Tudatos emberirtás?

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Meglepő elmélettel állt elő Wangari Maathai, Kenya első Nobel-díjas tudósa az AIDS-vírus eredetét illetően. A rangos elismerésben részesített ökológus és biológusnő, aki a környezetvédelemért és a természetes erőforrásokért felelős kenyai miniszter helyettese is egyben, azt állította: a vírust rosszindulatú tudósok szándékosan dolgozták ki azért, hogy ezzel irtsák tömegméretekben Afrika fekete lakosságát.

"Néhányan azt állítják, hogy a vírus a majmokról terjedt át az emberekre, de én ezt kétlem, mivel időtlen idők óta együtt élünk már ezekkel az állatokkal. Mások szerint ez a betegség Isten büntetése, de én ezzel sem értek egyet" – jelentette ki Maathai egy nappal a Nobel-békedíj átvétele után. A bátor szónok hírében álló asszony azt is hozzátette: szerinte a vírust tudósok hozták létre, biológiai hadviselés céljából. 

"Miért van annyi titkolózás a betegség eredetét illetően? Ha feltesszük a kérdést, hogy honnan származik a vírus, számos kérdőjel marad. Ez nekem gyanús." 

A UNAIDS becslése szerint a világon élő mintegy 38 millió fertőzött közül 25 millió Afrikában él. E csoport túlnyomó többségét nők alkotják. A kenyai Standard cím? napilap még augusztus végén közölt egy interjút Maathaival, aki már akkor is azt nyilatkozta, hogy a vírust tudósok hozták létre tömegpusztítás céljából. "Tudjuk, hogy a fejlett országok biológiai fegyvereket alkalmaznak, a hagyományos fegyverek használatát pedig a primitív népekre hagyják" – idézte a lap Maathai szavait. Az AIDS nem Isten átka Afrikán, hanem rossz szándékú tudósok találmánya, de nem tudjuk pontosan, ki kísérletezte ki ezt a vírust."

Olvasson tovább: