hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A sikerhez fejben kell változni
Nagy László a magyar kézilabda jövőjéről

2019. 08. 08.
Nem érzi terhesnek a politika jelenlétét a magyar kézilabdában, a TAO-rendszer mellékhatásaként megerősödött idegenlégiós-dömping ellen viszont küzdeni fog. Nagy Lászlóval, a Barcelona és a Veszprém egykori sztárjával, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai alelnökével beszélgettünk.   

Amikor májusban bejelentetted, hogy visszavonulsz, a sajtótájékoztatón nagyon elérzékenyültél. Élsportolóként mennyire nehéz visszavonulni, főleg egy ilyen gazdag karrier után?

– A bejelentés valóban elég érzelmesre sikerült, spontán törtek fel belőlem az érzelmek, de ez nem jelenti azt, hogy egy percre is megbántam volna a döntésemet, sőt, inkább megkönnyebbültem. A visszavonulásomat múlt év októberében kezdtem el fontolgatni, miután a testem már egyre kevésbé kívánta a versenyszerű sportot. Most kezdődött el az alapozás a Veszprémnél, de nem vágyom vissza. Hetente kétszer futok 10-15 kilométert, ez most elég. 

 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!