hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú a Dzsihádfigyelő blog alapítójával
Szólásszabadság saría-módra

2017. 11. 30.
Bill Warner, Robert Spencer, Pamela Geller. Egy sor világhírű iszlámkritikus foglalkozott egy magyar blog Facebookon történő betiltásával. Az oldal szerkesztője név­telenül adott interjút a Heteknek.

Honnan jött az ötlet, hogy iszlámkritikus oldalt indítsanak Magyarországon?

– Nyolc évvel a szeptember 11-ei terrortámadás után pár barátommal úgy gondoltuk, hogy az embereket itthon is meg kell ismertetni azzal az iszlám ideológiával, ami egyre többször szerepelt a hírekben. Azóta a videóinkat a Youtube-on több mint 3 millióan nézték meg, a Facebook-oldalunkat pedig közel 7 ezren követték.

Az oldalakat egy tucat idealista ember szerkeszti, akik a szabadidejükben cikkeket fordítanak, videókat feliratoznak, és olvashatóvá tesznek a magyar emberek számára addig nem elérhető iszlámkritikus tartalmakat. Anyagainkat számtalanszor szemlézte már a hazai sajtó, büszkeséggel tölt el, hogy az iszlámkritika itthon mainstreammé vált.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!