hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Amikor tízezer több, mint egymillió
Interjú Dömsödi Gáborral, a műsorvezetőből lett polgármesterrel

2016. 04. 07.
A csillogó tévéstúdiókat egy szegény kisváros polgármesteri székére cserélte. Ma havonta keres annyit, mint a médiában egy nap alatt, és mégis azt mondja, jobban érzi magát. Beszélgetés Dömsödi Gáborral, Pásztó polgármesterével.

1983-ban kezdett dolgozni a Magyar Rádiónál. Mire emlékszik a kezdetekből? 

– Havas Henrik mellé osztottak be gyakornoknak, és az első napomon majdnem ki is rúgtak mindkettőnket: én pontatlanul írtam meg egy Lázár György akkori miniszterelnökkel kapcsolatos hírt, Havas pedig nem vette észre a hibát, és kis híján adásba került az anyag.

Havassal ezek szerint nincs szerencséje: 2010-ben ő kampányolt ön mellett Pásztón, és akkor elvesztette a polgármester-választást.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!