Kereső toggle

Európa elvesztése

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A kutatások szerint ahhoz, hogy egy kultúra 25 évnél tovább fennmaradjon, a termékenységi rátának meg kell haladnia családonként a 2,11 gyermekes szintet. Ha ennél alacsonyabb ez az érték, az adott kultúra hanyatlásnak indul. Történelmi tapasztalatok szerint egyetlen társadalom sem tudott helyreállni, ha a termékenységi szint 1,9 alá csökkent. Az 1,3-es értékről pedig már lehetetlen visszafordulni, mert a korrekcióhoz 80-100 évre lenne szükség. Nincs olyan gazdasági modell, amely mellett egy társadalom ilyen hosszú hanyatlási időszakot át tudna vészelni.

Ahogy csökken a népesség, úgy hanyatlik a kultúra is. 2007-ben a termékenységi ráta Franciaországban 1,8 volt; Angliában 1,6; Görögországban 1,3; Németországban szintén 1,3; Olaszországban 1,2; Spanyolországban pedig csupán 1,1.

Az Európai Unióban az átlagos termékenységi ráta mindössze 1,38.

Erről a szintről gyakorlatilag lehetetlen visszafordulni. Csupán évek kérdése, és a ma ismert Európa megszűnik létezni. Európa lakossága azonban a bevándorlás miatt mégsem csökken. Az 1990 utáni teljes európai népességnövekedés 90 százalékát az iszlám bevándorlás tette ki.

Franciaországban egy családra 1,8 gyermek jut, a muzulmán családokra azonban 8,1. A hagyományosan vallásos Dél-Franciaországban ma több mecset működik, mint keresztény templom. A 20 évesnél fiatalabbak 30 százaléka muszlim. A nagyobb városokban, mint Nizza, Marseilles és Párizs, ez az arány eléri a 45 százalékot. 2027-ben ötből egy francia muzulmán lesz. A trendek alapján csupán 39 évbe telik, és Franciaország iszlám köztársasággá válik.

Az elmúlt 30 évben Nagy-Britanniában a muzulmán lakosság száma 82 ezerről 2,5 millióra emelkedett. Ez harmincszoros növekedésnek számít. Több mint 1000 mecset működik az országban, köztük sokat templomokból alakítottak át. Hollandiában az újszülötteknek 50 százaléka muszlim. Alig 15 év múlva a teljes lakosság fele muzulmán vallású lesz. Oroszországban ma 23 millió muzulmán él, ez azt jelenti, hogy minden ötödik orosz muszlim. Alig néhány év múlva az orosz hadsereg 40 százaléka iszlám vallású katonákból fog állni.

Belgiumban jelenleg a teljes lakosság 25 százaléka és egyben minden második újszülött muzulmán. A belga kormány jelentése szerint 2025-re az összes Európában született gyermek egyharmada muzulmán lesz.

A 2008-ban készült jelentés szerint erre alig 17 évre lesz szükség.

A német statisztikai hivatal jelentése szerint „a német lakosság fogyását nem lehet megállítani. A lefelé mutató spirál többé nem visszafordítható. Németország 2050-re muzulmán ország lesz.”

Moammer Kadhafi volt líbiai vezető korábban azt mondta: „Egyértelmű jelei vannak, hogy Allah nagy győzelmet ad Európában az iszlám számára.

Ehhez nem lesz szükség kardokra, nem lesz szükség fegyverekre vagy hódításra. Nem kellenek terroristák, nincs szükségünk öngyilkos merénylőkre.

A több mint 50 millió európai muszlim néhány évtizeden belül iszlám kontinenssé változtatja Európát.” Jelenleg 52 millió muzulmán él Európában. Ez a szám a következő 20 évben várhatóan megduplázódik, és túllépi a 100 milliót.

Olvasson tovább: