hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mi van a plakáton

1999. 11. 20.
Egyre több jóérzés? ember kénytelen rossz érzéssel kilépni lakása ajtaján, előre tudva, hogy az utca – és ami ott várja – már nem az, ami tíz éve volt: a szex-propaganda és a pornográfia 10-20 négyzetméteres nagyságban néz le rá az óriásplakátokról. Egyes gyermekpszichiáterek szerint az első számú célcsoport – és egyben áldozat is – a fiatalság. A reklámetika a cenzúra gyanújának elkerülésére, a fogyasztóvédelem a jogi szabályozás hiányára hivatkozik, az – ifjú – járókelő pedig továbbra is védtelen.

Szobota István riport-összeállítása: "Szűrő nem
létezik…"

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!