Kereső toggle

Hidegtálkirály ‒ Ízek és élmények

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A gasztronómiában vannak divathullámok, mint a Pad Thai és vannak örökzöldek, amelyek mesés erővel képesek visszavarázsolni bennünket a vasárnapi ebédek asztalához. A Hidegtálkirály alapítója nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egy élményt vigyen házhoz, amely hagyományos ízvilágával és kifogástalan minőségével egy pillanat alatt képes megteremteni azt a tökéletes ízharmóniát, amely felébreszti régi gasztroemlékeinket.

A hidegtálak kompozíciója mindenképp dicséretet érdemel, a kicsomagolás pillanatában csodás látvány tárul elénk: egy valódi gourmet kezének alkotása, aki pontosan tudja, hogy a falatkák esztétikája önmagában beteljesítő élményt nyújt. A hidegtál kultikus fogalom: az illatok, ízek összhangja, egy élmény, a család melege. A Hidegtálkirály műremekeinél a fasírtgolyók és a töltött tojás krémjének kiváló összhangja minden ízt felülmúl. A Pikáns hidegtál pulykasültje ragyogóan elkészített, omlós, titokzatosan finom fűszerezésű fogás, az ember szinte sajnálja magától a falatokat, nehogy túl gyorsan múló élmény legyen az étkezés. A Fejedelmi hidegtál kaszinótojásai és karajszeletkéi a legmodernebb konyhatechnológiáról árulkodnak.

A kiszállítás percre pontos, a választék szinte kimeríthetetlen. A Hidegtálkirály diszpécserei udvariasak, javasolnak, maximális kedvességgel ötleteket adnak.  

A gasztroelegancia megalkotójának árképzése is példátlan: akár egy kedves nagymama is bátran rendelhet unokája ballagására hidegtálat, hiszen a Hidegtálkirály elérhető árakon készíti fogásait. A választék sokszínűségét nemcsak a többféle, kisebb és nagyobb hidegtálak bizonyítják, hanem az is, hogy a séfek a vegetáriánusokra is gondoltak, sőt a glutén- és laktózérzékenyekre is.

A megbízható és kíváló minőséget a tízéves töretlen fogyasztói elégedettség jelzi. Sokunknak eszébe sem jut egy ilyen takarékos és egyszerű megoldást választani vendégeink lenyűgözésére, a hidegtál ugyanis nem alkalomhoz kötött, és mégis ünnepi, minden eseményhez tökéletes megoldás. (Prezimester.hu)

Köszönöm a gyermekem nevében is, hogy segítettek nekünk, amikor egy másik cégtől megrendelt hidegtálak nem érkeztek meg (legszívesebben kiírnám a cég nevét, de nem lenne etikus…). A hidegtálak laktatóak voltak és nagyon gusztusosak. Már azt hittük a 30 vendégünkkel együtt, hogy éhen maradunk a lányom 3. születésnapján, de a Hidegtálkirály 2,5 óra alatt megoldotta a problémánkat.
Tóth Mátyás

 

 

Olvasson tovább: