Kereső toggle

Uborkaszezon mirelite

Mínuszos híreket mondunk

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Nem lesz 2007-ben olimpia:
A Magyar Távirati Iroda megerősítette, hogy mivel négyévente rendezik meg az olimpiákat, és mivel ez pont nem esik 2007-re, nem lesz olimpia 2007-ben. Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy Schmitt Pál nem lesz ott a megnyitón, mert mint már írtunk róla: nem lesz olimpia.

Nem megy XVI. Benedek Iron Maiden-koncertre: vatikáni kapcsolatunk beszámolója szerint XVI. Benedek a vallási ünnepkör feszített programja miatt nem megy a brit botránybanda koncertjére. Lapzártánkig úgy tudjuk, hogy I. Bartolomeosz görögkeleti pátriárka sem vesz részt a nagyszabású rockeseményen.

Újra nem gázolt a metró. A bkv.hu internetes portál szerint újra nem gázolt a metró a következő állomásokon: Kőbánya-Kispest, Dózsa György út, Klinikák, Oktogon, valamint Blaha Lujza tér. A BKV Zrt. szóvivője megerősítette, hogy az utóbbi időben az összes többi állomáson sem gázolt újra a metró.

Nem jön Magyarországra Michael Jackson soha az életbe'. A Központi Jegyiroda illetékese közölte pénteken reggel, hogy nem jön Magyarországra, idézem: „soha az életbe'’ Michael Jackson”. A jegyiroda jegyeket nem árul a nem létező koncertekre soha.

Gyurcsány Ferenc nem utazik Mexikóba a téli szünetben. A neve elhallgatását kérő szocialista forrásunk szerint nem utazik Gyurcsány Ferenc Mexikóba a téli szünetben, sem feleségével, sem gyermekeivel, sem parlamenti delegációval, sem semmilyen haveri körrel (nota bene: sem Totó kutyussal), és ebből kifolyólag továbbra sem sombreróban fog megjelenni hivatalos eseményeken. Hogy mégis hova utazik Gyurcsány Ferenc a téli szünetben, azt szocialista forrásunk nem tudta megmondani, de neve elhallgatását kérte.

Nem lesz olcsóbb a gázfűtés. A gázművektől kiszivárgott titkos információk alapján elmondható, hogy nem lesz olcsóbb a gázfűtés idén és jövő télen. Bár a szakértői csoport számításai szerint a hőmérséklet egyre inkább csökkenő tendenciát mutat, a gázárak ezzel szemben nem lefelé mennek.

Nem ehető a bolti méreg. Az áruházláncokban engedély nélkül feltöltött mérgező anyagok továbbra sem fogyaszthatók. Ne igyon 2005. január 1-jei tejet, ne egyen 2003-as felvágottat! Vigyázzon, nem friss áru, már rég lejárt a szavatossága!

Nem ment nyugdíjba Orbán Viktor. A legnagyobb ellenzéki párt (Fidesz) körülbelül negyvenéves, talán 170 centiméter magas, barna hajú, sportos testalkatú vezére nem szándékozik nyugdíjba menni – közölte Szíjjártó Péter, a Fidesz (a legnagyobb ellenzéki párt) körülbelül harmincas, talán 185 centiméter magas, szemüveges, kefefrizurájú, agilis szóvivője.

Olvasson tovább: