hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A széf fogságában

2002. 11. 03.
Egy argentin férfi 66 órát töltött egy bank páncéltermében, miután az alkalmazottak elfeledkeztek róla. Roberto Lifsitz Buenos Airesben a Banco Nación széfjében elhelyezett pénzéből szeretett volna egy bizonyos összeget kivenni, ám a művelet elég hoszszúra sikerült: péntek délután négy órától hétfő reggel tízig a széf fogságában maradt. A Clarin nev? újságnak nyilatkozva elmondta, hogy a széfben csak pár percet töltött, amikor hirtelen minden lámpa kialudt. Először azt gondolta, hogy az elektromos ellátással van a probléma, de pár perc múlva nagyon ideges lett.

 "Segítségért kezdtem kiáltani, de választ nem kaptam" – emlékszik vissza. Ezután hallotta, ahogy a nehéz .páncéltermi ajtó bezáródik mögötte. "Ekkor jöttem rá, hogy mivel péntek van, hétfőig várnom kell, amíg kijutok innen." Volt nála egy kis keksz, és vizeletét nejlonzacskóba gyűjtötte arra az esetre, ha nagyon gyötörné a szomjúság. "Szerencsére kibírtam" – tette hozzá. Hétfőn a széf biztonsági őre végre rátalált, ahogy kinyitotta az ajtókat. A férfit először kórházba szállították kivizsgálásra, majd hazaengedték. A történtek ellenére a fogva tartott kuncsaft azt nyilatkozta, hogy nem kívánja beperelni a bankot. (Ananova)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!