Kereső toggle

Spirituális háború a Fehér Házért

Mágusok tömeges szeánszot hirdettek Trump megbuktatására

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A különböző okkult praktikák használata már az egykori Szovjetunió, később pedig Oroszország vezetőitől (lásd keretes cikkünket). A parapszichológiai hadviselés a hetvenes-nyolcvanas évek óta kitört a titkos intézetekből, és „demokratizálódott”. Ennek egyik jele, hogy a közösségi platformokon az elmúlt hetekben meghirdették a „mágikus ellenállási mozgalom” megszervezését (jobbra a Facebook-oldaluk nyitóképe). A főáramú médiát is bejárta a hír, hogy egy ismert amerikai wicca-mágus, Michael M. Hughes felszólította az amerikai profi boszorkányokat, mágusokat és wicca-papokat, fogjanak össze Donald Trump megbuktatására.

Hughes azt kezdeményezte, hogy havonta egyszer, egyeztetett időpontban és módszerrel alkalmazzanak tömeges úgynevezett „megkötözés-rituálét” az elnök eltávolítására. A kezdeményezők külföldi „szakemberek”, boszorkánykörök és amatőr okkultisták csatlakozását is várják, akiknek részletes leírást adnak, mikor, mit és hogyan csináljanak. Hughes a szellemvilág démonainak a mozgósítására a „fogyó hold éjszakáját” tartja a leghatékonyabbnak, méghozzá pontban éjfélkor. Az első tömeges rituálét február 24-én tartották, New York-i idő szerint 24.00-kor. A cél az, hogy egyszerre, egyetlen időpontban a „lehető legnagyobb energiát fókuszálják a kijelölt célra”. A mágikus rítust mindaddig négyhetente megismétlik, amíg Trump nem távozik, vagy nem válik képtelenné hivatala betöltésére.

A rítushoz alkalmazott eszközök és varázsigék között vannak, amelyeket a szervezők vuduszertartásokból vettek át, de felhasználnak évszázados szabadkőműves átokformulákat is. Arra kérik a csatlakozókat, hogy az általuk leg- előnytelenebbnek gondolt Trump-fotót vágják ki, és „egy kihunyó gyertya utolsó lángjánál égessék el, hogy a kanóc lobbanásával minden erő elszálljon Trumpból és embereiből”.

Hughes létrehozott erre a célra egy Facebook-csoportot is, ami már több ezer aktív taggal rendelkezik. Mint az ELLE kérdésére elmondta, céljuk az, hogy Trumpnak és stábja kulcsembereinek „elfogyjon az erejük”, és képtelenek legyenek „cselekedni, és ezáltal ártani”. Azt azonban tagadják, hogy fekete mágiát végeznének: „Még egyszer leszögezzük, ez egy megkötözés. Nem boszorkányság és nem átok. Nem ártani akarunk vele, hanem meg akarjuk védeni az embereket, hogy az elnök és a stábja ne tudjon ártani nekik” – olvasható a szervezők Facebook-bejegyzésében. A csoport a saját szeánszát élőben közvetítette a Facebookon.

A tömeges varázslást mindaddig folytatnák, míg az elnök meg nem bukik. Sőt, utána is, mert valaki megkérdezte, hogy mi lesz, ha Pence lép Trump he-lyére, amire azt írta a kezdeményező, hogy: „Nyugalom. Egyszerre egyet lépünk.” A Daily Mail szerint a rituáléban a híres énekesnő, Lana Del Rey is részt vett, aki a csatlakozási szándékát a Twitteren jelentette be.

A globális boszorkányszövetséggel szemben a keresztények sem maradnak tétlenek. Egy ismert prédikátor és bibliatudós, Mark Biltz szerint a keresztényeknek fel kell lépniük a hit erejével ezekkel a destruktív praktikákkal szemben: „A Messiás eljövetelének a korában élünk, amikor a világ egyre gonoszabbá válik, egészen az Úr visszajöveteléig. Mindig imádkoznunk kell a vezetőinkért, sőt a keresztényeknek nemcsak imádkozniuk kell ezekben az időkben, hanem aktívan részt is kell venniük a közéletben” – mondta Biltz.

Bár sokan csak nevetnek a rituálén, a vezető keresztény médium, a CBN óva intett attól, hogy a keresztények félvállról vegyék a boszorkányok szerveződését. „Néhányan azt gondolják, hogy ez a varázslóduma csak hókuszpókusz.

A Biblia viszont egyértelművé teszi, hogy a Sátán és gonosz szellemei erősek, és a hatalmukat nem szabad lebecsülni” – írják.

Németh Sándor: Szintet lépett a kultúrháború

„Nem lepett meg a hír” – mondta a Hit Rádió kérdésére Németh Sándor vezető lelkész. A Hit Gyülekezete alapítója utalt rá, hogy már több évtizede tanít arról, hogy várható egy korszak, amelyben megismétlődnek az olyan szellemi konfliktusok, mint ami Mózes és az egyiptomi varázslók, jövendőmondók között zajlott. A kilencvenes évektől folyamatosan áramlottak be Magyarországra is az okkultizmusnak különböző formái, és ezeket a média is előszeretettel népszerűsítette. „Most úgy látják, hogy szintet léphetnek, és a politikai hatalom befolyásolását is megcélozták maguknak. Itt az idő, hogy a keresztények is megújítsák ezzel kapcsolatban a látásukat, ismereteiket arról, amit a Biblia a szellemi konfliktusról és a küzdelem hatékony módszereiről tanít. Pál apostol emlékezteti a hívőket arra, hogy »nem testtel és vérrel« van a küzdelmük, hanem »fejedelemségekkel, hatalmasságokkal, a világ sötét uraival és a gonoszság szellemeivel«.”
A lelkész szerint ezek a természetfeletti sötét lények elsősorban mágusokat, boszorkányokat használnak céljaik megvalósítására, mint arra az Újszövetség több példát is tartalmaz. „Várható volt, hogy amint nő a földön a Szent Lélekkel betöltött keresztényeknek a száma, és – egy másik területen – zajlik Izrael helyreállításának a folyamata, a másik oldal természetfeletti eszközöket, spirituális ellenállóerőt fog kifejteni. Érzékelhető volt az elmúlt években, hogy kultúrháború indult az Egyesült Államokban a konzervatív Amerika felszámolására, amelynek alapját a zsidó–keresztény kinyilatkoztatáson alapuló közösségek jelentik. Őket akarták a társadalmi perifériára szorítani; ennek eszköze volt a melegházasság szövetségi szintű törvényesítése és a transzszexuálisok szabad mosdóhasználatának elfogadtatása is. Jellemző volt a keresztények folyamatos kritizálása, sőt becsmérlése is.”
2016-ban a konzervatív Amerika fellépése a liberális alapú kultúrforradalommal szemben nagy szerepet játszott Donald Trump választási győzelmében. „Várható, hogy Donald Trump és kormányzata bizonyos folyamatokat korrigálni fog, ez váltott ki ijedtséget. Egy másik ok az ellenállásra az, hogy sokan a liberális világrend megrendülését látják Trump győzelmében, és erre agresszivitással reagálnak nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Európában is. Arra törekszenek, hogy ellehetetlenítsék és hiteltelenítsék az elnököt, de ezen keresztül a támadás valódi célpontja a kereszténység. Ezért világméretekben sokan összefogtak, hogy imádkozásokkal, böjtöléssel álljanak ki a varázslással szemben. Nem a Trump iránti rajongás ennek az oka, hanem tisztában vannak a háború valódi céljával, és azzal, hogy egy esetleges vereség nagy kárt tudna okozni a zsidó–keresztény kinyilatkoztatás alapján álló közösségek számára, és természetesen ez a konfliktus érinti Izraelt és a cionizmus legfontosabb céljait is” – mondta Németh Sándor.

Jelcin pszichotestőrei és az orosz vezérkar egyenruhás jövőlátója

A kommunizmus bukása után az orosz médiában egyre több cikk jelent meg arról, hogy a bolsevikok nagy figyelmet szenteltek a mágiának, az okkultizmusnak, a parapszichológiának és a parafizikának. A hidegháború éveiben a paranormális képességek a szovjet vezetés különös figyelmét élvezték. 1982-ben a szovjetek létrehoztak egy önálló laboratóriumot a parafenomén jelenségekben rejlő lehetőségek kutatására. A „Nem Hagyományos Technológiák Központjá”-ban az úgynevezett torziós terek tulajdonságait vizsgálták, és ennek segítségével hozták volna létre az úgynevezett pszichotron fegyvert, amellyel a Föld bármely pontján lévő ellenséges haderőt meg lehet semmisíteni. A központi költségvetésből emellett olyan projekteket is finanszíroztak, mint például az „energo-információcsere”, „láthatatlanság” vagy „mikroleptonos telepátia”. Egyes értékelések szerint a Hadügyminisztérium hasonló titkos kutatásokra költötte az új fejlesztésekre szánt pénz felét-negyedét.
Az orosz vezérkar több éven át állást biztosított egy asztrológus részére is. Az első osztályú kapitányi rangban szolgálatot teljesítő Alekszandr Buzinov összetett „gazdasági stratégia” bevezetését javasolta. Szerinte minden hadieszköznek van születésnapja, ezért az emberekhez hasonlóan a csillagok állása alapján meg lehet mondani, mi lesz a sorsa – így az állam milliárdokat spórolhat. Az „egyenruhás próféta” azonban nem tudta megakadályozni egyetlen katona halálát, egy repülőgép lezuhanását vagy a Kurszk tragédiáját sem.
Borisz Jelcin hatalomra jutásával parapszichológiával foglalkozó emberek jutottak egyenesen a Kremlbe. Az egyik legismertebb Georgij Rogozin tábornok esete, aki az elnöki testőrség parancsnokhelyettese volt 1996-ig. Rogozin korábbi szolgálati helyén – a KGB speciális részlegén – gondolatolvasással és telekinézissel foglalkozott.
A Kremlben az elnök környezetének készített horoszkópokat, a világűrből szerzett költségvetési tanácsokat, és a személyi kinevezéseket vetette egybe a kabbala-táblázataival. Később Nostradamus jóslatait kezdte tanulmányozni, ami a véget jelentette számára: az új forrásból azt találta megjósolni, hogy legkésőbb 1999 augusztusában kitör az atom-világháború.
Vlagyimir Putyin megjelenésének azonban nem örültek a parapszichológusok. A Kremlben nem maradt számukra hely, mert a jelenlegi elnökhöz közelebb áll a keresztény hit, mint a parapszichológia. (Vagyim Arisztov, Hetek, 2007. február 2.)

Olvasson tovább: