Kereső toggle

Így szavaztak a nemzetek

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A határozat kizárólag az arab/muszlim elnevezést használja a jeruzsálemi óváros legfontosabb helyszíneire. A Templom-hegyet „Al-Aqsa Mosque/Al-Haram Al-Sharif” néven említi (18 alkalommal), a Nyugati Falat (a Siratófalat) pedig „Al-Buraq Plaza” néven (2 alkalommal). De a hamisítás nem csak Jeruzsálemre vonatkozik: ugyanezt követi Hebron és Betlehem esetében is. Izraelt 15 alkalommal nevezi „megszálló hatalomnak”, és „elfoglalt területnek” nevezi egész Palesztinát.

A szöveg nemcsak Jeruzsálem 4000 éves történelmét hamisítja meg, hanem a Biblia minden könyvét is megtagadja. Meg akarja semmisíteni a zsidóság múltját, és meghazudtolja a kereszténységet, valamint az Újszövetséget is. Kitörli a város 7. század előtti múltját, mielőtt a mecsetek felépültek volna. Az UNESCO szerint nem létezett Dávid király városa, nem állt a Templom-hegyen Salamon Temploma, nem volt zsidó szentély Heródes korában, és a rómaiak nem a zsidóktól foglalták el Jeruzsálemet. Az ENSZ-szervezet szerint tehát nem járt sem Jézus, sem egyetlen tanítványa a zsidó Templomban, és hazudik az összes evangélium szerzője.

Az, hogy Irán és az iszlám államok megszavazták ezt a nagy hazugságot, nem meglepetés. A kommunista Kína sem ma kezdett háborút a tények ellen. De mit gondoljunk a magát a kereszténység modern védelmezőjének tartó Oroszországról? Hazudott Tolsztoj, Dosztojevszkij és Bulgakov is? Vagy mit mondjunk a világ legnépesebb katolikus országáról, Brazíliáról? A Rio fölé magasodó Megváltó Jézus szobra egy palesztin szabadságharcost ábrázol?

És a szintén a katolikus egyház bástyájának számító Mexikóról? Vagy az apartheid igazságtalan rendszerét új hazugsággal felcserélő Dél-Afrikáról?

Az 58 államból (két ország nem volt jelen) csak 6 állt ki a zsidó történelem Endlösungjával szemben: az Egyesült Államok mellett öt európai ország (Németország, Hollandia, Nagy-Britannia és két balti állam, Észtország, valamint Litvánia). Tisztelet nekik. Más európai országok ugyanakkor nem vállalták a kiállást. A tartózkodók között volt a felvilágosodás és az Enciklopédia hazája, Franciaország, valamint Olaszország és Spanyolország. Íróik, festőik több ezer műalkotásban örökítették meg a zsidó Jeruzsálemet. Nekik biztos, hogy nem lehet mentség a tudatlanság. (Vigyázó blog)

Olvasson tovább: