Kereső toggle

Gondoskodással a rákbetegekért

Hiánypótló szolgáltatással áll a betegek mellett a Culevit

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Világszerte egyre magasabb a daganatos megbetegedésben szenvedők száma. A témában fellelhető információáradatban könnyű elveszni; előfordul, hogy a diagnózis felállítása után a beteg egyből a legrosszabbra gondol, pedig ez korántsem indokolt minden esetben. Ezért is elsődleges a betegekkel pontosan megértetni állapotukat és a kilátásaikat, valamint szükség esetén mentálhigiénés támogatást biztosítani számukra. A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. ingyenes szaktanácsadás nyújtásával kínál fogódzkodót, hogy könnyebb legyen eligazodni az útvesztőben. 

Az Eurostat legutóbbi felmérése szerint az öreg kontinens országaiban a halálozások egyre több esetben vezethetőek vissza a rákbetegségekre. Európai összevetésben a tüdőrák és a vastagbélrák okozta halálesetek aránya is Magyarországon a legmagasabb. Nehéz olyan embert találni, akinek legalább a tágabb rokoni körében, felmenői vagy esetleg ismerősei, barátai között ne lett volna valamilyen rákos megbetegedés. Az adatokból az is látszik, hogy egyre tudatosabbak vagyunk: egyre többször járunk el különféle szűrővizsgálatokra egészségünk megőrzése érdekében. Ez azért jó hír, mert a minél korábban diagnosztizált betegség kulcs lehet a gyógyulás felé.

Hiánypótló szolgáltatás – a Culevit Tanácsadó Szolgálat ingyenes tanácsadása segít eligazodni

A több mint húszéves múltra visszatekintő Culevit Kft. küldetésének tekinti, hogy tovább erősödjön a Magyarországon élők egészségtudatossága. Különösen érzékeny kérdés, hogy amikor a betegség megjelenik, a betegek és szeretteik nagyon sok esetben tanácstalanná válnak. Ilyenkor mindenkinek szüksége van egy olyan biztos támaszra, ami kérdéseikre válasszal, aggodalmaikra törődéssel felel. A társaság ezzel a céllal indította el 1997-ben a Culevit Tanácsadó Szolgálatot, ahol az érdeklődők személyes, vagy telefonos konzultáció keretében kaphatnak személyre szabott választ a betegségük alatt felmerülő testi és lelki kérdésekre. Ezzel a hiánypótló szolgáltatással a Culevit szakemberei nemcsak egy termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalatot építettek fel az elmúlt két évtizedben, hanem egy összetartó és odafigyelő közösséget is, amelyben a daganatos betegek megértésre és odafigyelésre számíthatnak a Culevit által képviselt Gondoskodó tudomány jegyében.

Így a Culevit Tanácsadó Szolgálat munkatársai nemcsak a Culevit termékek alkalmazásával kapcsolatban adnak részletes tájékoztatást, hanem személyes tanácsadást biztosítanak a betegség során felmerült testi, lelki problémákkal kapcsolatban. Ezzel összefüggésben a szakemberek pszichés és mentálhigiénés támogatással, életmód-tanácsadással és táplálkozási javaslatokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Culevit – egy speciális tápszercsalád rákbetegeknek

A Culevit csapata immár több mint két évtizede dolgozik azon is, hogy a daganatos betegek igényeire szabott speciális élelmiszer-készítményeket fejlesszen és forgalmazzon. Így a Culevit termékportfóliójában kitüntetett szerepe van a daganatos betegeknek ajánlott, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereknek. Ezek a Culevit 2009-ben alapított saját laboratóriumában kifejlesztett élelmiszer-készítmények folyamatos adagolás mellett gondoskodnak egyes, az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális és fontos anyagok beviteléről. A Culevit termékek mindennapi táplálkozásba illesztése az onkológiai kezelések mellett is javasolható.

A Culevit széles termékportfólióval áll a daganatos betegek és az egészséges érdeklődők rendelkezésére.

A Culevit Max a termékcsalád legújabb tagjaként nagyobb kényelmet és könnyebb fogyaszthatóságot tesz lehetővé a daganatos betegek számára. A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszert elegendő csupán négyóránként szedni, így nagyobb kényelmet és könnyebb fogyaszthatóságot tesz lehetővé. A készítményt a társaság szakemberei a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központban fejlesztették ki, a Gondoskodó tudomány jegyében.

A vásárlói igényekre reagálva a cég idén nyáron ismét forgalmazni kezdte korábbi termékét, a klasszikus Culevit tablettát daganatos betegeknek. A termék szedése ébredéstől lefekvésig óránként javasolt. Az adagolás betartása azért fontos, mert így lehet fenntartani az aktív összetevők koncentrációjának folyamatosan magas szintjét a szervezetben.

A Culevit Forte Rákbetegeknek tabletta a klasszikus Culevit tabletta továbbfejlesztett, nagy dózisú formulája. A Culevit Forte Rákbetegeknek italpor aktív összetevői megegyeznek a tablettáéval, továbbá gyors felszívódást tesz lehetővé, és kedvező formulájának köszönhetően azok is könnyedén tudják fogyasztani, akik betegségük következtében nyelési nehézségekkel küzdenek.

A CuleVITAL SR egy étrend-kiegészítő filmtabletta aminosavakkal és vitaminokkal. A termék fogyasztása egészséges felnőtteknek ajánlott, akik a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás és egészséges életmód irányelveit követve étkeznek, és az aktív összetevők megemelt bevitelével kívánják kiegészíteni étrendjüket.

A daganatos betegeknek ajánlott termékek mellett a Culevit család tagja a Culevit Forte krém is, amely a száraz és normál bőr regenerálására, felületi (napozás, szolárium, háztartási) égések enyhítésére, gyulladt bőr ápolására szolgáló, bárki által alkalmazható bőrápoló kozmetikum.

Olvasson tovább: