hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Légy aktív!

2014. 10. 17.
„A BEACTIVE a szó szoros értelmében vett mozgás, fejlesztő edzés és tartásjavítás egyszerre. Azért edzünk, hogy egészséges, nyitott lelkülettel álljunk a mindennapok kihívásai elé, hogy megőrizzük vagy visszaszerezzük vitalitásunkat, s nem utolsó sorban hogy egész­séges, fitt, formás alakunk, izomzatunk legyen. Ugyanakkor egy »felhasználóbarát« edzésmódszer is ez, mely folyamatokban gondolkodik, hosszú távon tervez, céltudatos és még trendi is” – vallja Cseresnyés Beáta egészségmentor.

A BEACTIVE vagy „Be natural!” szavak mit jelentenek pontosan?

– A BEACTIVE a mozgásmódszerem neve, mely a keresztnevemet is ötletesen tartalmazza. A „Be natural!”-lal pedig szeretném azt jelezni, hogy a sporthoz, a testmozgáshoz való egészséges hozzáállás, a természetesség – ami végül is bennünk rejlő nagy kincs –, mindenki számára rendelkezésre áll, elérhető, csak élni kell vele, használni kell tudni azt. Mindezt jelenti a mozgásmódszerem, melyben szinte minden megvan, ami egy dinamikus, egészséges, aktív élethez szükséges.

Húsz éve vagy már a fitneszpiacon. Hogyhogy most rukkoltál elő ezzel a márkanévvel?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!