hetilap

Hetek hetilap vásárlás
2009. július 24-ei számunkban írták

2009. 07. 25.
Országimázs

Önök is tudnak mindarról, ahogyan a Magyar Gárda a magyar népet félrevezetve, önmagát a magyar nép védelmezőjének, igaz hazafiaknak tüntetik fel. A háború után született nemzedékeknek fogalmuk sincsen arról, hogy a nyilasok voltak Magyarország elárulói, legnagyobb ellenségei. Hitler a Mein kampfban leírta tervét, amit a nyilasok is ismertek, hiszen ők voltak a németek csatlósai, tervük megvalósításának hű segítői, kiszolgálói. Hitler a német népet felsőbbrendű fajnak tartotta, a keleti népeket, köztük a magyarokat is csak alsóbbrendű szolga népeknek vélte. Tehát, ha a németek, nyilasok segítségével megvalósíthatták volna a tervüket, akkor a magyarok a németek szolgái lettek volna mindaddig, amíg munkaképesek.
Azzal nem törődtek, hogy hány ártatlan embert tesznek tönkre, hogy azok a becsületes magyar zsidók, akik Magyarország jólétét segítették elő, akik gyárakat, üzemeket létesítettek, mint Goldberger textilgyáros, Weiss Manfréd, Kner Izidor nyomdász, és még sokan mások, munkát, kenyeret adtak a dolgozóknak, és jobbá tették az életüket. Milyen sok, nagyszerű, becsületes embernek kellett elmenekülnie, hogy csak egy párat említsek: Bartók Béla, akinek a magyar népdalkincs megmentését köszönhetjük, Szentgyörgyi Albertet a keresztény barátai bújtatták, és az a sok híres zenész, színész, orvos vagy egyszerű becsületes iparos, akik rosszat soha nem tettek Magyarországnak.
Mindannyian szabad prédái voltak a nyilas pribékeknek. Becsületes magyar ember nem volt nyilas, csak azok, akik hasznot reméltek a kiszolgáltatott emberek meggyilkolásából és értékeik elvételétől.
A németbarát nyilasok azt hitték, hogy ők kivételezettek lesznek, holott a németek megvetették őket, mint becstelen, embertelen, országukat eláruló páriákat. Ők is csak addig kellettek volna a németeknek, amíg szükségük volt rájuk a piszkos munka elvégezéséhez. 1943-ban már mindenki tudta, hogy nem a németek nyerik meg a háborút. Ha a magyar politikusok követték volna a románok példáját, és átállnak az oroszokhoz, akkor Magyarország visszakapta volna a Trianonban elvett területeket. A nyilas politikusok az utolsó percig kitartottak a magyar nép ellensége, a németek mellett.
Egyszer már tönkretették Magyar­országot, és ha hallgatunk, és nem teszünk semmit, ismét megteszik!

Tisztelettel:
Anna néni, Torontáli Elemérné

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!