Kereső toggle

Meghívó Dávid Ibolyának Sepsiszentgyörgyről

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Alulírott Vitus Huba, magyar nemzetiségű, román állampolgár, háromgyerekes családapa, nagy figyelemmel olvasom itt Erdélyben a Hetek cím? hetilapot. A március 8-án megjelent Hetek vezércikkében
(Keresztényüldözést ígér a Fidesz)
olvastam Kövér László, a Fidesz alelnökének azt a kijelentését, miszerint "a Hit Gyülekezete társadalomellenes, közösségellenes és családellenes", akárcsak Dávid Ibolya, az MDF miniszter aszszonya véleményét, miszerint: "a Hit Gyülekezete nem tett semmit az asztalra". 

Hát kérem szépen, ez fölháborító! Ha nem születtem volna újjá víztől és Szentlélektől, a Hit Gyülekezetén keresztül, az biztos, hogy sem családot, sem vállalkozást nem alapítottam volna. Mi több, még a társadalomba sem illeszkedtem volna be, főleg itt Kelet-Európában, Erdélyben, hiszen sokan a barátaim közül kivándoroltak, mint a fecskék.

A Hit Gyülekezetének világos és tiszta istentiszteletei nagy segítségemre voltak és vannak a sikeres, keresztény életvitelemben, még a más nemzetiségekkel való békés együttélésemben is. Ezért szeretném, ha továbbítanák szíves meghívásomat Dávid Ibolyának és Kövér Lászlónak, hogy egy jó forró székelygulyást ízlelgetve, a családi asztalomnál megvizsgáljuk a közösségi életemet, "családi köteleim szentségét", és azután mondjanak majd véleményt. 

Ezen meghívást közvetítését a nagy nyilvánosság előtt vállalom. Előre is köszönöm,

tisztelettel: Vitus Huba

Sepsiszentgyörgy

Olvasson tovább: