Kereső toggle

Gyerekekkel, otthon

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Sárosdi Virág, a skillo.hu szerzője számos praktikát, tippet oszt meg napról napra a szülőkkel közösségi oldalain: hogyan tudnak gyermekeikkel hatékonyan foglalkozni otthon, képességeiknek megfelelően fejleszteni őket. A koronavírus idején is arra bátorít: megéri ilyenkor is gyermekeinkbe fektetni.

Most, hogy hosszú ideje együtt vannak a családok, a szülőkkel való beszélgetésből kiderült, hogy nagyon nehezen tudják lekötni csemetéik figyelmét. Nyilván minden eset más. Mit tanácsol általánosságban?

– A legtöbb megoldás, ami most a neten kering, arra próbál válaszolni, hogyan kössük le a gyerekeinket, hogy mi tudjunk dolgozni. Ezer és ezer tuti ötlet jön szembe, amit a gyerekek egyedül tudnak csinálni. Már az óvónők is leülnek a kamera elé mesét olvasni a gyerekeknek, hogy azok addig is hagyják a szüleiket dolgozni. A minap egy óvónő telefonon is felhívott, hogy segítsek neki olyan ötletekkel, amit a gyerekek egyedül tudnak játszani.

A teljes cikk a Hetek hetilapban olvasható. Keresse az újságárusoknál vagy rendelje meg online a https://digitalstand.hu/hetek felületen.

Olvasson tovább: