hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Viseld az életet!
Vásárlás bűntudat-mentesen

2019. 07. 25.
Az elmúlt hetekben számos márka állt ki az LMBTQ-jogok mellett, szolidaritást vállalva az általuk kisebbségnek vélt társadalmi réteggel. Egy amerikai ruhamárka ezzel ellentétben a ténylegesen hangtalanok oldalára állva hívja fel a figyelmet. A COL1972 alapítójával, Carla D’Addesivel beszélgettünk.

 

társadalmi ügyeket támogatni nemes és szükséges ügy, azonban mi van akkor, ha egy márka olyan célokra adakozik, amiktől az értékrendünkből adódóan elhatárolódunk?  Nike, Converse, Starbucks, PayPal, Avon, Morgan Stanley, Adobe, Microsoft, Levi’s, Estée Lauder – utóbbi az elmúlt két évben összesen közel 500 000 dollárral. Csak néhány azok közül a világmárkák közül, akik nyíltan, direkt módon a Planned Parenthood szervezetet támogatják. Hogy milyen reakciót adhat erre egy abortuszellenes, életpárti gondolkozású vásárló? Carla D’Addesi, a márka alapítója elsőre egyszerűnek tűnő választ adott rá: „Mi, családként az ilyen jellegű vállalatokat bojkottáljuk. Nem támogathatjuk azokat a cégeket, amelyek a tudatos szabadságunk, Isten alapelvei és a családi értékek ellen dolgoznak. Keresztényként, amennyire csak lehetséges, törekednünk kell arra, hogy a pénzünkkel és az időnkkel ne támogassunk olyan cégeket, szervezeteket, amiknek az elvei Isten Igéjével ellentétesek.

Otthagyjuk a pénzünket egy cégnél, amely a Planned Parenthoodot támogatja, majd elmegyünk, és adományozunk egy életpárti szervezetnek? Magunk ellen dolgozunk!”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!