hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kossuth-apró
Hirdetések, közlemények

2006. 10. 18.
Tulajdonosától tehermentes, 102 négyzetméteres, felújított polgári lakás, tüntetésre néző ablakokkal eladó. *** Kereslek, te kedves, szőke hajú lány, akivel október 8-án futottunk össze a „Fletó, véged!” feliratú plakát alatt. Rajtad kardigán, farmernadrág, rajtam nemezsapka volt. Megsimogattad a varkocsomat, és egy jót beszélgettünk az édes hazánkat fenyegető veszélyekről. Jelige: Huba szereti Csengét. *** Nagy választékban transzparensek, táblák, plakátok eladók. Ugyanitt hozott anyagból csasztuskákat, rigmusokat készítünk pár perc alatt. Jelige: Nem lesz már egy gondom se, Gyurcsány Ferenc mongyon le! *** A Guinness Rekordok Könyve örömmel értesíti a Kossuth térieket, hogy a 2007-es kiadásba bekerült a balmazújvárosi Kovács Józsi bácsi, aki egy óra alatt 6734-szer mondta ki a „Mondjon le!” mondatot. Szívből gratulálunk. *** Felhívjuk a tisztelt tüntetőközönség figyelmét, hogy a térre a hazafias perec- és kürtőskalács-árusok közé – meg nem erősített jelentések szerint – maceszárusok vegyültek, hogy eloltsák forradalmunk izzó zsarátnokát. Éberség és kitartás! *** Az MTI jelenti, hogy a Kossuth téri felkelést támogató nyilatkozatot bocsátott ki a Magyarságért Filatéliai Honvédő Társaság. A hazafias bélyeggyűjtők tervbe vették, hogy ők is bojkottálják az illegitim kormányt, ezért a jövő héttől minden bélyeget letépnek a postai képeslapokról, egészen addig, ameddig a kormány a helyén marad. *** Délután 14 órakor kezdődik dr. Word Levente előadása, melynek címe: Hogyan tilthatjuk le a Windows szövegszerkesztőjében a „Gyurcsány Ferenc” kifejezéseket tartalmazó mondatokat. Mindenkit szeretettel várunk. *** A rossz időre való tekintettel a mára meghirdetett forradalmat holnapra napoljuk. *** Kis esztétikai hibával rendelkező plazmatévé jutányos áron eladó. Jelige: Szabadság tér. *** Mindenkit vár egy tál ételre a nemrég megnyílt Fogadó a táltoshoz étterem. Magyaros ízek, magyaros számlák! Karszalaggal az első fogást féláron adjuk! *** A Nemzeti Bizottság 2006 és a Forradalmi Nemzeti Bizottság 2006 értesíti tagjait, szimpatizánsait, hogy nem azonos a Magyar Forradalmi Bizottsággal és a Magyarország Forradalmi Bizottság Budapest 2006-tal sem. Együttműködés csak a Nemzeti Bizottmány a Forradalomért 2006 szervezettel elképzelhető.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!