Kereső toggle

Wiener spicli

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Az angol történészzseni esete nyomán konferenciasorozatot hirdetünk az Amnézia 2006 Alapítvány nevében, mely Ausztriában kerül megrendezésre, Wilkommen in Burgenland címmel. Az eseménysorozatra várjuk mindazokat, akik szerint a holokauszt nem történt meg. A helyszín kiválóan alkalmas a téma kifejtésére. 

A térség szubalpin éghajlata, a hasító friss levegő, a harapós zöld pázsit egyként hívogatja a téma jeles szakértőit, hogy itt és csakis itt fejtsék ki gondolataikat. A legelésző bocik látványát mindössze néhány vasrács fogja kitakarni, de közöttük kiváló lesz a panoráma. 

Szeretettel meghívjuk Ahmadinezsád építész urat, hogy fejtse ki nézeteit nagy elődje szülőföldjén. Itt aztán kedvére tanulmányozhatja a rácsszerkezetet és dúsítgathatja az ünnepi ebédadagban a bécsiszelet-atomokat. A hűvös klímára való tekintettel fűtőelemekről is gondoskodunk. 

Felkérjük továbbá Csurka urat, a Neokolonialista Pánkaftános Plázaelit Szövetség (NPPSz) tiszteletbeli elnökét, hogy tartson itt egy kiadós előadást a témában. Cserébe nemcsak néhány napra, de évekre garantáljuk, hogy kipihenheti a magyar belpolitikai élet fáradalmait. Igaz, hogy a kilátás ugyanabból az ablakból kicsit egyhangú lesz, de legalább több idő marad a drámára. Várva várja őt Karintia (de nem a Frigyese). És várjuk a világ összes történész lángelméit Clevelandból és Sydneyből. Mondják csak el nyugodtan logikus és összefüggő elméletüket arról, hogy nem is volt holokauszt, de kellett volna, hogy legyen, mert ők ma is megtennék ugyanezt, és egyébként nem is annyi áldozat volt. 

Jódlihangos hóvirágnézőbe gyűlhet ide Szabó Bercitől Bácsffy Dianán át Kadhafi elnökig mindenki e koherens világkép szószólói közül. Gyertek csak, holokauszttagadók, hívogat az alpesi táj. Bin Laden és Omár molla bőrnaciban és stüszi kalapban együtt trallalázhat. Egyetlen probléma lesz csak, hogy az intézményében honos egyenruha kék-fehér csíkozásának színvilága kicsit az izraeli zászlóra emlékeztet, de kompenzációként minden évben megkoszorúzhatják az analfabéta nyilas házmester szobrát közösen a Bér és Vegyület hős megemlékezőivel. Az angol történész villámlátogatása során kiépült magas technikai színvonal miatt most már attól sem kell tartani, hogy valakibe belecsap a hajderménkű.
(Pédzsör)

Olvasson tovább: