Kereső toggle

Dábljú

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

– Köszöntöm önöket abból az alkalomból, hogy megnyílt az első elfogulatlan, tudomá-nyos igényességű, nemzetközi, George W. Busht Gyalázó Szimpózium.

Kérem, hogy mindenki az előre beosztott helyekre szíveskedjen leülni: tehát marxistákból lett ultrajobboldaliak jobbra – ők főleg Kelet-Európából jöttek –, liberálisok középre, liberálisokból lett marxisták balra, kommunistából, liberálisból, illetve szélsőjobból lett antiglobalistáknak pedig közvetlenül a bal ülések mellett, már a falnál helyeztünk le kisszékeket, amelyek – természetesen – nem az imperializmus gyártóhengereiről, hanem az el nem kötelezett kínai futószalagokról érkeztek.

– Kedves egybegyűltek, ismertetném a mai nap programját:

10.00: elénekeljük az Internacionálét.

10.10: Rövid bevezetés a Hogyan gyűlölhetném jobban ma is G. W. Busht? című szemináriumba, amelyet Al-Kusshadsz jemeni előadónk tart.

10.40: A demokrácia főbb bajai – a kongói király gondolatai.

11.20: A hollywoodi sztárvendégek bemutatója, akik nyilvánosan elfüstölnek egy Bush-képet és egy kubai szivart, dacolva az amerikai embargóval.

12.00: ebédszünet, illetve a kávézóban célbadobálás a Bush-szoborra.

13.30: George W. Bush és az emberszabású majmok evolúciója, avagy hol rontotta el a természet? címmel Luis Javier, a venezuelai elnök tudományos főtanácsadója olvas fel részleteket készülő könyvéből.

14.00: Csong-bumm Van, az észak-koreai Plutóniumelőállító Intézet főmunkatársa fejti ki, miért jelent globális veszélyt az USA.

14.30: Nehéz tálibnak lenni című monodrámáját olvassa fel Habibi Juszuf. Előadása után dedikálja a Hogyan robbantsunk fel évezredes műkincseket fél óra alatt című kézikönyvét, amely az Igazhitű Ezermesterek Kiskönyvtárában jelent meg.

15.00: John-Kathy Myself, az Egy-, Transz- és Semlegesneműek Országos Szövetségének (ETSOS) kooordinátora számol be arról, hogyan választotta szét sikeresen otthonában az államot az egyháztól, és mindez csak röpke tíz percébe került.

– Ezek után szekcióülések várják a konferencia résztvevőit.

– Végezetül engedjék meg, hogy köszönetet mondjak e különleges találkozó szervezőinek és szponzorának, az iráni Dúsítással a Békéért csoportnak. Egyben megkérem a konferencia tagjait, hogy vegyék föl a csadort, illetve a férfiak ne nyírják szakállukat, mert annak nem lesz jó vége.

– Sok sikert a konferenciához!

(kohnbandi)

Olvasson tovább: